Όχι άλλο κάρβουνο!


Η κλιματική αλλαγή συμβαίνει, και θα μας επηρεάσει όλους.

Στις 1-12 Δεκεμβρίου 2008 θα συναντηθούν στο Πόζναν της Πολωνίας οι ηγέτες των κρατών-μελών του ΟΗΕ προκειμένου να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια συμφωνία για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα. Η Σύνοδος του Πόζναν είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί θα αποτελέσει τη βάση των διαπραγματεύσεων για τη μετά-Κιότο εποχή, που θα λάβουν χώρα στην Κοπεγχάγη τον Δεκέμβριο του 2009.

Στόχος είναι μέχρι το 2050 να επιτευχθεί παγκοσμίως μια μείωση των εκπομπών CO2 κατά 60-80%.

Είναι απαραίτητο στο Πόζναν ΟΛΟΙ οι ηγέτες να υποστηρίξουν τον δεσμευτικό αυτό στόχο, και φυσικά ο Πρωθυπουργός μας, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ας του υπενθυμίσουμε, λοιπόν, την ευθύνη του για την επιτυχία των παγκόσμιων διαπραγματεύσεων στέλνοντας την παρακάτω κάρτα.

Το κλίμα είναι στο χέρι μας!

Όσες περισσότερες κάρτες λάβει ο Πρωθυπουργός, τόσο μεγαλύτερο το αποτέλεσμα.

Στείλτε την κάρτα εδώ


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
στη συνοδο του Ποζναν προτεινω να συμμετεχει και ο μεγαλος τιμονιερης της πολης μας,ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ που με τον τροπο που κλαδευει τα δεντρα και τσιμενταρει τα παρκα κοντευει να αλλαξει το μικροκλιμα,οχι των αμπελοκηπων,αλλα ολοκληρης της Θεσσαλονικης.
ΕΛ ΣΙΝΤ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πιστευω οτι ο δημαρχος ειναι θυμα παραπληροφορησης.
μαλλον του ειπαν οτι το φυλωμα των δενδρων δεν παρακρατει ρυπους ,αλλα πολυ απλα παρακρατει το φως απο τα λαμπιονια που γεμισε ολους τους δρομους περαν του οτι τα κρυβει και τελειως. τοσα επενδυσε σε ενεργεια , αισθητικη, χρηματα "που θα βρεθουν τα χρηματα ρε"
καποιες κακες γλωσες λενε οτι - οχι εδω, αλλου - κατι γινεται και με τους εργολαβους που τα κλαδευουν.
στο πνευμα της οικονομιας και της ανακυκλωσης βγαζουν χρηματα και μετα -λενε τωρα- τα μοιραζονται ,με ποιους κανεις δεν τοπε , δεν το βρε και δεν θα το πει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγκαρε εχεις δικιο,αλλα ποιος εισαι?ο αγουροξυπνημενος αγκαθος η αλλος?να ξερουμε με ποιον συμφωνουμε.
ΕΛ ΣΙΝΤ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΣ ΑΓΚΑΘΟΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛ ΣΙΝΤ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ?.ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!