Προϋπολογισμός 2009. Μαύρη τρύπα;

"Τη θέση πως ο προϋπολογισμός του 2009 είναι δύσκολος «γιατί και η συγκυρία είναι ιδιαίτερα δύσκολη» εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στην παρέμβασή του κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης στη Βουλή. Παράλληλα, κάλεσε όλες τις πτέρυγες, να μη σπαταλούν, εν μέσω της διεθνούς κρίσης, δυνάμεις σε εσωτερικές διαμάχες, υπογραμμίζοντας την ανάγκης πρόταξης του εθνικού συμφέροντος."

Έπεσε στα χέρια μου ένα εξαiρετικά διαφωτιστικό βιντεάκι Από το blog του φίλου Αντώνη, το οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, με όσους/ες δεν το έχουν δει!
Αφορά σε ένα tutorial, το οποίο δείχνει πεντακάθαρα το πώς λειτουργεί η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ της θλιβερής μας χώρας! Μόνο που εδώ αυτός που πήγε να πάρει τα φράγκα στο τέλος την πάτησε, ενώ στην Ελλαδίτσα μας αυτοί που τα παίρνουν δεν την πατάνε ποτέ!

Απολαύστε το!





Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κώστα όλοι μια τέτοια μύρη τρύπα χρειαζόμαστε για να σωθούμε.Θα πρότεινα να στείλουμε το videaki στους φωστήρες του Αλογοσκούφη να το μελετήσουνε μήπως και βρούνελύση στο πρόβλημα της ψωροκώσταινας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!