Τα δικά μας Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν ενδιαφέρον. Είναι διαφορετικά από τ' άλλα. Από που να αρχίσω;

-Άγνωστοι έκλεψαν 2 φορές το ομοίωμα Θείου Βρέφους από την φάτνη στην Πλατεία Αριστοτέλους.Στην θέση του έβαλαν ..τηλεόραση! (Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι δύο επίλεκτοι εύζωνες χτυπάν σκοπιά στην Φάτνη είναι μάλλον ανυπόστατες).
-Μελομακάρονα πέταξαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Δ. Παπαγεωργόπουλο. (τζάμπα τα φτερά, γιατρέ!)
-Γιαούρτι "έφαγε" (όχι πάντως με το κουτάλι!) ο βουλευτής της ΝΔ Καράογλου στην γιορτή του Ηρακλή, γιαούρτι και ο Ευάγγελος Αντώναρος στα Εξάρχεια (αυτός ξυνόταν στην γκλίτσα του τσομπάνη για να βρεθεί τέτοιες μέρες στα Εξάρχεια), γιαούρτι και ο ο Αρης Πορτοσάλτε, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ. Και λίγο μέλι ρε παιδιά..
-Δεκάδες ΜΑΤατζήδες βαράνε ολημερής σκοπιά ΣΤΟ δέντρο του δήμου Αθηναίων, ενώ γύρω του χορεύουν και φωνάζουν συνθήματα νέα παιδιά. Ενίοτε πετάνε και μερικά σκουπίδια -κυρίως σάπια κρέατα- με συνέπεια να μαζεύονται κι όλα τα αδέσποτα της Αθήνας. (Ανέκδοτο: Το δέντρο είναι αρσενικό ή θηλυκό; Απαντήσεις στα σχόλια)
-Ακτιβιστές μπαίνουν σε τηλεοπτικά στούντιο και αναρτούν πανό με συνθήματα με αποκορύφωμα αυτό της ΕΡΤ, αναρτούν πανό στην Ακρόπολη ως άλλοι Γλέζοι, μπουκαίρνουν ...απρόσκλητοι σε θεατρικές παραστάσεις όπου αναρτούν πανό και μοιράζουν προκυρήξεις, πανό στο κτήριο της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, στην Αριστοτέλους...πανό παντού.

Και το κυριότερο: Οι πρωϊνές εκπομπές ΔΕΝ ασχολούνται με την τιμή τις γαλοπούλας. Κι αφού ο πρωτομάστορας του είδους Γιώργος Αυτιάς δεν ασχολείται με την γαλοπούλα τότε....

Επιτέλους! Κάτι δείχνει να αλλάζει σ΄αυτόν τον τόπο...

ΥΓ:Και μέσα σ' όλα αυτά διορίστηκε κηπουρός ο Νικοπολίδης. Απορία: Είμαι κηπουρός. Μπορώ να κάνω αίτηση για τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό;
ΥΓ2: Πήρε ο Κούγιας την Παναχαϊκή, δίνοντας νέο νόημα σε μια παλιά και κλασσική βρισιά: "Γ%& την Παναχαϊκή σου ρε Κούγια!"

(Βρήκα αυτήν την εκπληκτική φωτογραφία και είπα να την αναρτήσω ..μέρες που είναι)


Άντε και του χρόνου παιδιά!


Σχόλια

Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
ΠΟΥ είναι όλες αυτές τις μέρες ο Λιάνης; Γιατί έχει χαθεί; Γιατί δεν βγαίνει στα κανάλια να υπερασπιστεί το νόμο του; Δικός του είναι ο νόμος με τον οποίο διορίστηκε κηπουρός ο Νικοπολίδης. Σαν «διακριθείς αθλητής». Από πού κι ως πού όμως «αθλητής» ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής; Να βγει ο Λιάνης στα παράθυρα να το εξηγήσει στον ελληνικό λαό. Κι ο Νάκος με τον Ιωαννίδη, που αποφασίσανε το διορισμό, κάνουνε τους Γερμανούς υπήκοους: «Με νόμο του ΠΑΣΟΚ βγήκε η απόφαση που υπογράψαμε». Κι αν δεν τον διορίζανε, δηλαδή, τον Νικοπολίδη κηπουρό στο δήμο της Κηφισιάς τι θα τους έκανε; Μήνυση για παράβαση καθήκοντος; Υφυπουργός Εσωτερικών είναι ο Νάκος. Βοηθός του Παυλόπουλου. Κατά τον μάστορα κι ο κάλφας. Η Αθήνα καίγεται από τις φωτιές κι αυτός υπογράφει το διορισμό του Νικοπολίδη. Θα μου πείτε τώρα, αυτοί δεν φοβόντουσαν να βάζουνε υπογραφές για να δίνουνε δημόσια γη αξίας εκατομμυρίων στον Εφραίμ, θα κολώνανε για τα εφτακόσα ευρώ του Νικοπολίδη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ ο κόσμος καίγεται, εσένα ο Νικοπολίδης σε πείραξε;

ΓΧ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
i agree your idea ! very nice blog
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
On this point, I feel you should be described in greater detail, I think it is that we need!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!