Μπάρακ Οµπάµα: οι πρώτες ενδείξεις

Μπαίνω στο http://change.gov/ του Barack Obama. Παρακολουθώ τις προετοιµασίες του για την κυβέρνησή του. Τις επιλογές του σε ανθρώπους, που θα στηρίξουν όχι µόνο τα υπουργεία αλλά τις επιµέρους υπηρεσίες, που είναι εξ ίσου σηµατικές και σπουδαίες όσο και τα υπουργεία. Καί λοιπόν; -- έχω πάθει την πλάκα µου! Τί εννοώ; για παράδειγµα αυτή είναι η φωτογραφία της

Jane Lubshenco, περιβαντολλόγου, ειδική στους ωκεανούς, στη ζωοολογία, στο φαινόµενο του θερµοκηπίου κλπ. Προ παντός είναι γνωστή ακτιβίστρια για τους «Συνηγόρους της επιστήµης» Η κυρία αυτή επιλέχτηκε απο τον Μπάρακ Οµπάµα ως η επικεφαλής της Εθνικής Διεύθυνσης των Ωκεανών και της Ατµόσφαιρας των ΗΠΑ. Επίσης διάλεξε και διόρισε τον κατηγορηθέντα για «σοσιαλιστή» Thomas Andrew Daschle για νέο Υπουργό Υγείας, µε σκοπό την εγκαθίδρυση ενός πλήρως δηµόσιου συστήµατος Υγείας. Επικεφαλής της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας έγινε η κ. Carol Browner,

που έχει το ρεκόρ παραµονής (8 χρόνια!) στη θέση της Διευθύντριας του Γραφείου Προστασίας του Περιβάλλοντος, επι προεδρίας Κλίντον! Υπουργός Εργασίας θα είναι η κυρία Χίλντα Σώλις που υποστηρίζει ότι µε πράσινη πολιτική, µε πράσινη οικονοµία, δηλαδή µε κυβέρνηση που θα σέβεται το περιβάλλον, θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και θα µειωθεί η ανεργία. Απίστευτα πράγµατα! Πράγµατα κόντρα στα συµφέροντα της αµερικάνικης οικονοµίας!
Χρέη επιστηµονικού συµβούλου του Προέδρου Οµπάµα αναλαµβάνει ο καθηγητής Φυσικής του Χαρβαρντ κ. John Holdren µία απο τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της πανεπιστηµιακής κοινότητας των ΗΠΑ!


Τί γίνεται εδώ ρε παιδιά; Άνθρωποι διαµάντια, άνθρωποι µε παγκόσµιο κύρος θα στηρίξουν τον Οµπάµα, που δεν θέλει να είναι ο νέος Μπούς! Και το κατεστηµένο; Το σύστηµα τέρας που ταλαιπωρεί τον πλανήτη; Θα αντέξει ο Οµπάµα; Θα τα καταφέρει;
Τον νοµπελίστα Steven Chu, φυσικό µε τεράστια επιρροή στην έρευνα για εναλλακτικές πηγές ενέργειας, διάλεξε ο Οµπάµα για Υπουργό Ενέγειας!



Ο πρόεδρος της χώρας µε την πιο βαρειά βιοµηχανία του πλανήτη, δηλαδή ο νο 1 εχθρός των περιβαλλοντικών οργανώσεων, λέει: και την οικονοµία θα φτιάξω και το περιβάλλον θα προστατέψω και τον πόλεµο στο Ιράκ θα σταµατήσω και την υγεία θα φτιάξω για όλους και την Αµερική θα ξανακάνω ηγέτη όλου του κόσµου. Και θα τα κάνω όλα τούτα όχι µε επιλογή πολιτικών απο το κατεστηµένο, αλλά µε διακεκριµµένους επιστήµονες και προ παντός αποφασισµένους!
Τί γίνεται εδώ ρε παιδιά;

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστηχως Υδατη ο 'συντροφος' Μπαρακ μας απογοητευει απ την αρχη.Ουτε μια δηλωση μετα απο 400 νεκρους και 1600 τραυματιες.
ΕΛ ΣΙΝΤ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τίποτε δεν είναι τυχαίο αγαπητοί φίλοι.

Οι Αμερικανοί προσπαθούν με νύχια και δόντια να αναστηλώσουν το πολύ κακό , σε διεθνές επίπεδο, προφίλ που έχουν δημιουργήσει ,ένα προφίλ που έχει δημιουργήσει μόνον , μη φίλους .


Θα τους πιστέψει όμως κανείς ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
που να βρει χρονο απο τις διακοπες του;
ισως ναναι και καλυτερα γιατι πιθανον να διεψευδε το φαντασιακο οσων περιμενουν να λυσει ολα τα προβληματα και να καταγγειλει το κρατος που υπαρχει κυριολεκτικα χαριν των ΗΠΑ.
η αξια της ανθρωπινης ζωης ειναι αναλωσιμη μπροστα στα κρατικα συμφεροντα και την δυναμη των πολυεθνικων που ταυτιζονται με το οπλα και το πετρελαιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!