The Forthnet project!

Forthnet!

Η γνωστή εταιρεία με το τηλεφωνικό δίκτυο, πάροχος internet, ιδιόκτητο δίκτυο, αξιοπιστία κι άλλες τέτοιες τρίχες! Επί μήνες κάθε πρωί στις 09:00 και κάθε απόγευμα στις 17:00 κοβότανε η σύνδεση με το internet! Έπρεπε να bootάρω – να επανεκινήσσω δηλαδή το router, κανά 2-3 φορές, για να συνδεθεί ο υπολογιστής μου. Μιλάμε μήνες, όχι αστεία! Ύστερα έβλεπα τις πολυδιαφημισμένες ταχύτητες του δικτύου της ίδιας εταιρείας, να χύνονται, στον παγκόσμιο ιστό, με την ταχύτητα του γιαουρτιού που πέφτει απ’ την καρδάρα. Απ’ το στραγγιστό να πούμε ,το βελουτέ, όχι το απλό, που τρώνε και γκαβλώνουν οι γκόμενες των διαφημίσεων... (παιδιά προσοχή στη γιαούρτη που αγοράζετε! Είδατε τί παθαίνουν στα καλά καθούμενα; Ούτε viagra νά ‘τανε!)

Σήμερα απ’ τις 10:00 το πρωί δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε internet. Μαζί με τα κόκκινα λαμπάκια του router άναψαν και τα δικά μου. Επικοινωνώ με τη Forthnet κι ύστερα απο λίγο αποφαίνονται ότι ο βρόγχος που συνδέεται το δίκτυό τους με τον ΟΤΕ είναι σε διακοπή. Κι όταν ο ΟΤΕ αποκαταστήσει τη βλάβη θα ξαναλειτουργήσει και το τηλέφωνό μου.

Σημειωτέον ότι διαφημίζουν ότι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο! Παίρνω στο τηλέφωνο τον Κ. Παπ. τον φίλο που δουλεύει στον ΟΤΕ. Το ψάχνει και μου επιβεβαιώνει ότι ειδικά το τηλεφωνό μου, ανήκει στο ιδιόκτητο κομμάτι της Forthnet!

Τί κάνουμε;

Ξαναπαίρνω τη Forthnet κι αναφέρω τις ενέργειές μου! Μάταια! Επιμένουν απαντώντας μου ότι ο βρόγχος του ΟΤΕ – που να ζωντανέψει και να τους πνίξει- έχει πρόβλημα!

--Τί να κάνω, γα..ώ το κέρατό μου! Δεν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα;



Και τσάακ! φανερώνεται μπροστά μου η καλή νεράϊδα της φωτογραφίας. Πρόλαβα και τη φωτογράφισα καθώς έφευγε, με το «εργαλείο» για να τιμωρήσει Forthnet, ΟΤΕ και το λουρί της μάνας τους!

Λέτε να κάνει δουλειά; Ε;

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμπάσχω φίλε Υδάτη. Κάθε μέρα προσεύχομαι στην Παναγιά την Μπλογκερίτισσα να μπω στο Ιντερνετ και να δω τη σελίδα. αμήν
FForthnetopliktos
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε μου μήπως αυτός ο φίλος σου που δουλευει στον ΟΤΕ ,δεν σου λέει ολη την αλήθεια ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΥΔΑΤΗ μας ανεβασες!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ενημέρωση, θέλω να σας πω ότι το "ιδιόκτητο" δίκτυο ,αρχίζει από κομβικά σημεία και καταλήγει στους παρόδους κάθε εταιρίας.

Μήπως όμως ξέρετε ,από τα ντισλαμ μέχρι τον τελικό χρήστη ποιο δίκτυο παρεμβάλλεται ?

Δείτε λοιπόν στο ρούτερ σας στο Status , έχει μια παράμετρο SNR , εάν κοντεύει το 50 ,τότε πρέπει να τραβήξετε κάποια αυτιά .
Εάν ρωτήσετε είναι εύκολο να μάθετε ποια αυτιά θα τραβήξετε.
Άλλωστε έχετε κάποιον εκεί,απ' οτι βλέπω , που σας κρύβει αυτή την αλήθεια .
Ο χρήστης Κωνσταντίνος Παπ. είπε…
Αγαπητέ ΑΓΝΩΣΤΕ επειδή φαίνεται οτι είσαι γνώστης , των βρόνχων , σε πληροφορώ οτι το ιδιόκτητο δίκτυο κάθε παρόχου αρχίζει απο τα κέντρα του Ο.Τ.Ε , κάθε περιοχής, και καταλίγει στην Ερμού, συνήθως, και απο εκεί μέσω των ψηφιακού κέντρου γίνοντε οι τηλεφωνικές κλήσεις, ή οισυνδέσεις στα DSLM.
Οι συνδέσεις των συνδριμητών με το δίκτυο των παρόχων, χρησιμοποιούν το δίκτυο του Ο.Τ.Ε. ¨Οσο για το SNR (δηλαδή η σχέση σήματος προς θόρυβο, αν είναι πάνω απο 30 είναι ιδανικό) άρα αν είναι 50 είναι τέλειο. Αυτά προς ενημέρωση, ακόμα και για αυτούς που γνωρίζουν.

Π.Κ.Π
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιστεύω επομένως να κατάλαβαν , όσοι ξέρουν ,σε τι βαθμό βρίσκονται στα ιδιόκτητα δίκτυα και τις πταιει για τον πολύ θόρυβο, μετά την ενημέρωση του Οτετζή της παρέας μας .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που ήσουνα καλέ μου άνθρωπε που επί τρείς μήνες πλήρωνα connex και connex δεν ειχα, διότι ουδείς φιλοτιμούνταν να με βοηθήσει ούτε από τον ΟΤΕ ούτε από το 1242 ούτε από 10242κ.ο.κ. και που αισθανόμουνα και σαν τον ΑιΒασίλη της διαφήμισης με όλα αυτά τα ABS BBS,PNP,κ.λ.π.
Ε?????? που ήσουνα??????????????

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!