Ο "περίεργος" θάνατος του νεαρού τσαντάκια - μέρος 2ο


Σ' όλη την πόλη μας αλλά και σε όλη την χώρα συζητήθηκε ο "περίεργος" θάνατος του νεαρού, που αποπειράθηκε να κλέψει μια τσάντα, στην οδό Μαραθώνος χθές το πρωί. Μέχρι να μάθουμε την ακριβή αιτία του θανάτου του, απο την ιατροδικαστική υπηρεσία, δεν θα κάνουμε καμμία εικασία.
Αυτό που μάθαμε με βεβαιότητα είναι πως ο νεαρός (αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι την ώρα που γράφονται τούτα εδώ) οπλοφορούσε! Ναι μεν επιτέθηκε στη συνδημότισά μας με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, αλλά στη συμπλοκή που ακολούθησε με τη συμμετοχή των ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα, αποκαλύφθηκε το πιστόλι του. Οι φήμες λένε πως το πιστόλι είναι διαμετρήματος 9 χιλιοστών. Οι ίδιες φήμες (δεν έχουμε ακριβή στοιχεία απο την αστυνομία) υποστηρίζουν πως με πιστόλι ίδιου διαμετρήματος, είχαν πυροβοληθεί ο πατέρας και γιός, τα θύματα της ληστείας στην οδό Φιλιππουπόλεως με Καλλιβούλου, την περασμένη εβδομάδα!
Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε πως πατέρας και γιός διέφυγαν οριστικά τον κίνδυνο και η υγεία τους αποκαθίσταται ομαλά! Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Όσο για την υπόθεση του "περίεργου"  θανάτου του νεαρού, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!