Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του νεαρού τσαντάκια!


ΠΗΓΗ: www.troktiko.blogspot.com
Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του νεαρού «τσαντάκια», ο οποίος ακινητοποιήθηκε από διερχόμενους πολίτες, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, επειδή απέσπασε την τσάντα 38χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, ο θάνατος του δράστη, ηλικίας, 31 χρόνων, προήλθε από οξύ πνευμονικό και εγκεφαλικό οίδημα, εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών ουσιών... Το επόμενο διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Το συμβάν καταγράφηκε χθες το πρωί, όταν ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και απέσπασε την τσάντα της. Στη συνέχεια, προσπάθησε να την παραδώσει σε συνεργό του, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Ωστόσο, διερχόμενοι πολίτες αντιλήφθηκαν το περιστατικό, «έπεσαν» πάνω του και τον ακινητοποίησαν.

Όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!