Κυκλοφορία νέων λεωφορείων και ειδικού αυτοκινήτου μεταφοράς για τα ΑμΕΑ!

Διαβάζω την παρακάτω είδηση απο το ΑΠΕ κι αναρρωτιέμαι: Μήπως γνωρίζει κάποιος -α περί τίνος πρόκειται; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ πολύ να μας πληροφορήσει στα σχόλια. Ευχαριστώ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης ενέκρινε την κυκλοφορία τριών λεωφορείων 14 θέσεων (MINIBUS), τα οποία θα χρησιμοποιούνται ως αστικά λεωφορεία για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των επιβατών στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. 
Επίσης, ο υπουργός υπέγραψε απόφαση για την κυκλοφορία του 3ου Ειδικού Αυτοκινήτου Μεταφοράς ΑμΕΑ στην περιοχή της ευρύτερης Θεσσαλονίκης. 
Έτσι τα ΑμΕΑ στην Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται πλέον τις καθημερινές από τις 06.00 έως τις 22.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 07.00 έως τις 23.00.

Σχόλια

Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Πρόκειται για νέα λεωφορειακή γραμμή που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους κατοίκους της Άνω Πόλης. Υπήρχε παλιό πάγιο αίτημα που ικανοποιήθηκε, όπως διαβάζω στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1. Ανάλογο αίτημα υπάρχει και για την Δυτική Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα τους Αμπελόκηπους, για να συνδέεται ο δήμος μας με τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 Γ.Ν. καθώς και με τον σταθμό των ΚΤΕΛ. Πού βρίσκεται το θέμα; και
2. Η απόφαση για την ίδρυση της νέας γραμμής στην άνω Πόλη απο ποιόν λήφθηκε; απο τον υπουργό; απο τον ΣΑΣΘ; απο τον ΟΑΣΘ; απο τον δήμο;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!