Επιτέλους! Οι Αμπελόκηποι απέκτησαν παραλία! Ας όψεται ο Καλλικράτης!

Το επτασφράγιστο μυστικό της κυβέρνησης, η χωροταξική κατανομή των συνενώσεων των δήμων δηλαδή, αποκαλύφτηκε χθές! Το σχέδιο "Καλλικράτης" γίνεται hit! και αφήνεται ανενόχλητο το ΔΝΤ για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του. Όσο λοιπόν η λεγάμενη "βοήθεια" μας παλουκώσει και βάλει και τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο της οικονομίας, της Εθνικής μας "Ανεξαρτησίας" αλλά και της κοινωνίας μας, όλοι μας μπορούμε να "παίξουμε" με την νέα κατάσταση, ύστερα απο τη συνένωσή μας με την γειτονική Μενεμένη. Έτσι:

1. Οι Αμπελοκηπιώτες αποκτούν παραλία, μιας και η Μενεμένη εκτείνεται μέχρι και τον Θερμαϊκό κόλπο. (Βέβαια, η μαύρη αλήθεια είναι ότι όσα αμπέλια έχουν οι Αμπελόκηποι, άλλη τόση θάλασσα έχουν για να βρέχουν τα πόδια τους και οι Μενεμενιώτες...)
2.  Οι Μενεμενιώτες νομιμοποιούνται πλέον  να χρησιμοποιούν ελεύθεροι το parking που έχουν κατασκευάσει μέσα στο στρατόπεδο "Μέγας Αλέξανδρος" κι έτσι λήγει επιτέλους ειρηνικά η χρόνια διένεξη μεταξύ των δύο δημάρχων. 



3.  Αρχίζει επίσημα η προεκλογική περίοδος, για τις προσεχείς εκλογές της 14ης Νοεμβρίου. Λάζαρος Κυρίζογλου και Γιώργος Ακτσελής απέκτησαν ξαφνικά πονοκέφαλο. Ποιός θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου; Πονοκέφαλος προβλέπεται επίσης και για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και τα ντέρμπυ έχουν ήδη αρχίσει... (προβλέπεται συγκρότηση δημοτικών παρατάξεων Ν.Δ. εσωτερικού, Ν.Δ. εξωτερικού, ΠΑΣΟΚ εσωτερικού και ΠΑΣΟΚ εξωτερικού...)
Καλορίζικος ο νέος Δήμος συμπολίτες μας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!