Το "Γραφείο Τύπου" (όπως θα μπορούσε και η βιβλιοθήκη, ο αποθηκάριος και ο πληροφορικάριος) του δήμαρχου Αμπελοκήπων απαντά:


Λάβαμε την παρακάτω επιστολή - απάντηση απο την πλευρά του δήμαρχου Αμπελοκήπων. Η επιστολή απευθύνεται στον κ. Γιακουμίδη και επειδή είναι ανυπόγραφη, ο κ. Γιακουμίδης δεν επιθυμεί την δημοσιοποίησή της (όπως και κάθε άλλη ανυπόγραφη επιστολή). Επίσης, για τον ίδιο λόγο δεν τη σχολιάζει, επειδή ο ίδιος δημοσίευσε ενυπόγραφα τις απόψεις του και τα τεκταινόμενα της χθεσινής συνεδρίασης. Αντίθετα, η συντακτική ομάδα του blog, τηρώντας την δεοντολογία δημοσιεύει την επιστολή του "Γραφείου Τύπου" του δήμαρχου. Αν και εμείς θα προτιμούσαμε την ευθύνη της υπογραφής του κάθε "Λουδοβίκου"...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
             ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                          

        ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 12 – 56123 Αμπελόκηποι
       Tηλ. 2310 729679                                                   Αμπελόκηποι    29/   6 / 2010
FAX: 2310729654                                                                           
e-mail :  info@ampelokipoi.gr                                     
            ΠΡΟΣ: κ.Γ. Γιακουμίδη

 
 


                                                           
        

         Όλα όσα γίνονται ενόψει προεκλογικής περιόδου έχουν έναν αυτονόητο  σκοπό: την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων, με το να οδηγηθεί ο διάλογος και η συζήτηση πέρα και έξω από τα καθαρώς αυτοδιοικητικά πλαίσια. Σ’ αυτόν τον κατήφορο που διάλεξαν, κάποιοι όσοι φυσικά τον διάλεξαν, δεν πρόκειται ούτε να τους ακολουθήσουμε  ούτε να τους παρακολουθήσουμε.
          Προκαλεί λύπη το γεγονός ότι σε ένα τέτοιο και τόσο μακροσκελές κείμενό σας δεν είχατε την ευαισθησία να συμπεριλάβετε, χάριν της αντικειμενικής πληροφόρησης και της δεοντολογίας, την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία με συντομία έχει ως εξής: «Η διοίκηση του δήμου τηρεί τη νομιμότητα και την τάξη στις υπηρεσίες και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Επανειλημμένα έχω μιλήσει και έχω απαντήσει σε όλα τα θέματα. Όλα τα στοιχεία που ζήτησε οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος και η κα. Τεκτονίδου τους έχουν δοθεί. Τα ίδια έγιναν από πλευράς της αντιπολίτευσης και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Οι πολίτες γνωρίζουν. Η απάντηση που θα λάβουν στις δημοτικές εκλογές της 7.11.2010 θα είναι συντριπτική».
         Με πυροτεχνήματα και σκανδαλολογία, τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, κανένα δεν πείθουν. Έκαναν κι άλλες καταγγελίες αλλά οι απαντήσεις (πορίσματα ελεγκτών) ήταν ύμνος για την υπηρεσία του Δήμου Αμπελοκήπων.
         Ματαιοπονείτε κι εσείς προσωπικά γιατί ο δήμαρχος δεν βαρύνεται με «καμία απολύτως αμαρτία». Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!