Εσύ πήδηξες σήμερα;


Παίδες είμαι ασυγχώρητη. Ξέχασα να σας πω το καλύτερο. Όταν πλησίασα να μιλήσω με τον ξάδερφο τις προάλλες τον είδα να κάνει login σ΄ένα site.

-Τι ναι αυτό ρε μαλάκα; ρωτάω όλο τεχνητό ενδιαφέρον γιατί ήμουν σίγουρη πως θα είναι το site της Πίτσα Χατ  όπου έδινε παραγγελία.
-Το 
www.ijustmadelove.com. μου είπε όλο υπερηφάνεια και έστρεψε την οθόνη του λάπτοπ προς το μέρος μου ώστε να τον καμαρώσω καλύτερα. Όπως μου εξήγησε αυτό είναι ένα σάϊτ όπου μπαίνεις και δηλώνεις πως μόλις το κανες (αλλά και ΠΩΣ το κανες, με ΠΟΙΟΝ το κανες και ΠΟΥ το κανες!!!). Δεν ξέρω ποιος τον ενημέρωσε το Σάκη για την ύπαρξή του αλλά προφανώς το χε μαράζι που δεν μπορούσε να είναι μέλος της διαδικτυακής κοινότητας των γαμίκουλων της γης. Οπότε μόλις το κανε ( με κάτι που δεν είχε χνούδι και μπορντοροδοκόκκινο χρώμα) έσπευσε να το δηλώσει πασιχαρής! Είναι δε τόσο βόδι που μόλις είχε επιτρέψει στις ανωμαλάρες του site να τον εντοπίσουν με τους δορυφόρους τους, οπότε περιμέναμε μαζί να μοστραριστεί από στιγμή σε στιγμή η φάτσα του μαζί με κάτι άλλα ξέκωλα πάνω στο χάρτη της Αθήνας. Μη ρωτάτε γιατί. Ο λόγος είναι απλός: πρέπει να πληροφορηθεί η ανθρωπότης που αναρωτιέται: ποιος είναι ο χαϊστας σεξογκόμενος Ελλάδος και νοτίων Βαλκανίων; Ο Σάκης με τ΄όνομα!

-καλά ρε μαλάκα πήγες κι έδωσες τα στοιχεία σου σ΄αυτούς τους ανώμαλους να σε κάνουν ρόμπα διεθνώς;
-γιατί ρόμπα; Ψέματα λέω; Αφού μόλις το κανα. Κακό είναι;
-εξαρτάται πως το κανες, είπαμε! (αυτό το σημείο μπήκε η συζήτηση που σας κοινοποίησα την εβδομάδα των παθών). Αλλά τέλος πάντων πρέπει να το μάθει όλη η υφήλιος;
-Γιατί; Κρυφό το χουμε;
-Απ΄ότι βλέπω κρυφό δεν το χουμε. Χαμένο το χουμε…

Αρπάζω το λαπτοπ για να βεβαιωθώ τουλάχιστον  ότι δεν πρόκειται για καμιά διεθνή σπείρα απ΄αυτούς που  εντοπίζουν τον χ μαλάκα και μετά μπουκάρουν και του κλέβουν το νεφρό. Οφείλω όμως να ομολογήσω παίδες πως μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ εκπαιδευτικό! Το ξέρατε λ.χ. εσείς πως το πιο δημοφιλές σημείο σεξ είναι παγκοσμίως ο καναπές; Και μετά ακολουθεί το δέντρο (δυστυχώς δεν διευκρινίζει αν είναι πάνω στο δέντρο σαν τις τσίτες ή κάτω από το δέντρο σε στυλ μια –βοσκοπούλα- αγάπησα- μια- ζηλεμένη -κόρη).
Στις στάσεις επικρατεί δημοκρατία: Προηγείται μεν το παραδοσιακό ιεραποστολικό -ελαφρώς όμως (21,5% ίσως λόγω και θρησκευτικού κλίματος των ημερών) και ακολουθούν κατά πόδα το ξεκούραστο (για τα αγόρια) ρεσιτάλ αμαζόνας με 20,2% αγκαζέ με το πισωγλεντικό (επίσης 20,2%)  και από κοντά τα blowjobsμε 17%. Από κάτω υπάρχει ένα σχηματάκι λίγο μπερδεμένο, που δυστυχώς δεν βγάζω άκρη σε ποια στάση αντιστοιχεί, αν και παίρνει ένα αξιοσέβαστο 9%.

Στα gay αγόρια το blowjob τα σπάει. Στα gay κορίτσια πάλι τα σπάει αυτό το μπερδεκλου άσχηματάκι που λέγαμε (ΑΑΑΑαααααααα, τώωωρα κατάλαβα τι είναι!!! Καταλάβατε τι είναι;;; Εγώ πάντως κατάλαβα τι είναι!!!)
Τα κουλά νέα τώρα: στα προφυλακτικά σκίζουμε. Είμαστε οι δεύτεροι μετά την Κίνα στη χρήση προφυλακτικών ενώ η Βραζιλία λ.χ. το παίζει τράβα μπρος όσα έρθουν κι όσα πάνε (γι αυτό και απ΄ότι μαθαίνω πάνε στο διάολο από ΕΙΤΖ)
Last but not least παίδες το εύρημα του αιώνα: ξέρετε ποιοι το κάνουν περισσότερο από κάθε άλλο σ΄αυτόν πλανήτη παίδες; Οι Αμερικάνοι. Σιγά τα νέα θα μου πείτε. Λες και δεν το ξέραμε πως μας έχουν γαμήσει όλους…
ΥΓ. Είμαι νούμερο όμως ε; Όλοι την έχετε κάνει στα γαμοχώρια σας α λα γαλλικά κι εγώ ο μαλάκας κάθομαι με το λαπτοπ στο ψιλικατζίδικο και σας αναλύω ποιος το κάνει και που το κάνει. Λες και δεν ξέρετε εσείς ότι έχετε αράξει κάτω από ένα δέντρο στο χωριό σας και πηδιόσαστε σαν τα κουνέλια. Ή πάνω σε ένα δέντρο.  Ασταδιάλα πια ανώμαλοι! Γυρίστε αμέσως πίσω!
ΠΗΓΗ: www.protagon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!