Κυκλοφορεί ο Πρωτοχρονιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Νωρίς - νωρίς, όμως εγκαίρως (μέρες που είναι) κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο πρωτοχρονιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Υποδεχτείτε τον νέο (ελπίζουμε σωτήριο) χρόνο, ξεφυλλίζοντας το 101ο τεύχος της τοπικής, μηνιαίας εφημερίδας μας. 

Στον ΚΑΤΟΙΚΟ που κυκλοφορεί θα βρείτε ενδιαφέρουσες τοπικές ειδήσεις, όπως την ίδρυση νέας Δημοτικής Παράταξης που πρόκειται να λάβει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Το όνομά της ριζοσπαστικό : "ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης", με κυρίαρχη την πολιτική αντίθεση στην απάνθρωπη πολιτική της τρόικας και της Ελληνικής κυβέρνησης. Διαβάστε ολόκληρη την ιδρυτική διακήρυξη.

Διαβάστε επίσης τα συλλυπητήρια του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων για τον τραγικό θάνατο της μικρής Σάρας στην Ξηροκρήνη καθώς και ανάλογο κείμενο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που μας καλεί να "Μη συνηθίσουμε το θάνατο και τις διαλυμένες ζωές".

Οι "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Μενεμένης, στέλνοντας ανάλογη επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ καθώς και στον αρμόδιο Υπουργό Χρυσοχοΐδη αλλά και στον ημέτερο περιφερειάρχη Τζιτζικώστα.

Ξεχωριστή επίσης είναι η "εξομολόγηση ψυχής από καθηγήτρια" κείμενο αναδημοσιευμένο από το Facebook.

Μαζί με την υπόλοιπη δραστηριότητα του δήμου μας, στον ΚΑΤΟΙΚΟ που κυκλοφορεί θα βρείτε επίκαιρα κείμενα σπουδαίων αρθρογράφων, όπως των

  • Στάθη Σ.
  • pitsirikos
  • Γιώργου Γιακουμίδη 
  • Γ. Παναγιωτόπουλου
Ολόκληρος ο ηλεκτρονικός ΚΑΤΟΙΚΟΣ με ένα κλικ εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!