Κυκλοφορεί ο Ιουλιανός ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Στην ηλεκτρονική κυκλοφορία από σήμερα ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Αμπελοκήπων - Νέας Μενεμένης! Η μοναδική τοπική εφημερίδα που παρά την Μεγάλη Κρίση επιμένει και κυκλοφορεί αδέσμευτη, αντικειμενική και συνεπής στην δημοσίευση των σημαντικών τοπικών ειδήσεων αλλά και επιλεγμένης αρθρογραφίας για την ελληνική επικαιρότητα.
Διαβάστε στον ΚΑΤΟΙΚΟ που κυκλοφορεί για τις περιπέτειες του εκδότη Κώστα Κρικέλη με την "Δημόσια" Επιχείρηση Ηλεκτρισμού καθώς και επίκαιρο κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου με θέμα την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!
Κεντρικό θέμα του ΚΑΤΟΙΚΟΥ η σκληρή και συνάμα ανθρώπινη επιστολή της κόρης υφάντριας, προς τον αστυνομικό που χτύπησε καθαρίστρια! Για το ίδιο θέμα ο Γραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας, "αληθινός και άξιος" Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Βαρβέλης υπερασπίζεται τον μοναχικό αγώνα των καθαριστριών που οδηγούν παραδειγματικά τον αντιμνημονιακό αγώνα.
Διαβάστε επίσης της ανακοίνωση καταγγελία της δημοτικής κίνησης "Όραμα για το μέλλον" του κ. Γιώργου Καζαντζίδη για το θέμα των κυλικείων των γηπέδων και των ΚΑΠΗ του δήμου Αμπελοκήπων - Νέας Μενεμένης, αλλά και για την απόδωση κτιρίου του στρατοπέδου Μέγας Αλέξανδρος στην εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
Διαβάστε επίσης κείμενα του Κώστα Βαξεβάνη και Γιώργου Γιακουμίδη.
Όλος ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ με ένα κλικ εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!