Ο πισινός της Καρντάσιαν και το κυπριακό πρόβλημα...

γράφει το κορίτσι του διπλανού portal


Γράφω το σημερινό κομμάτι, παίδες μου αγαπημένοι, για να συγχαρώ εκ βάθους καρδίας μια περήφανη ελληνοπούλα, μια κορούα κύπρια του Λονδίνου, που κήρυξε επανάσταση κατά του κατεστημένου της μόδας. Πήγε που λέτε η κορούα, σχολώντας από το πανεπιστήμιο όπου φοιτά, να ψωνίσει ένα βρακί από το φτηνό μαγαζάκι της Victoria Secret (όπου δουλεύεις ένα τριήμερο για να το πληρώσεις), ελπίζοντας να νιώσει φίνα και ωραία εντός του διασήμου αυτού βρακιού. Έλα όμως που αντί να νιώσει σέξι ένιωσε σκατά διότι στη βιτρίνα της η διάσημη φίρμα είχε κάτι γκόμενες-σκελετά, ίσα με 30-5 κιλά εκάστη, με τρελές δαντέλες και ζαρτιέρες υπό την επιγραφή «Το τέλειο σώμα».
Τι ήταν να το δει η ζουμερή κυπρία (που πιθανότατα μόλις είχε φάει ως κανονικός άνθρωπας λίγην σούβλαν;) Φόρτωσε και ανέκραξε: «Βικτόρια, άκου με προσοχήν έναν δικόν μου σίκρετ: Ήρθεν η ώραν σου θεμά τον παπά σου και την μάμαν σου. Απαγορεύω σου να κάμεις με ενοχικήν που έφαα το χαλούμιν και την λούτζαν. Πάρε τες κοκάλες απεδώ και βάλε μιαν παχουλήν να φοράει τα βρακιά σου γιατί θα γίνει δαμαί του οικοπέδου 12. Εγώ ημπορεί να φαίνομαί σου νορμάλ αλλά είμαι πελλή και θα σου κάμω την υπόληψιν destroyed τζε το shop σου occupied. Χελόου! Κάτι εμάθαμεν τζε μεις απ΄ τον Αττττίλαν».
Το 'πε και το 'καμε η τύπισσα παίδες. Πήγε σπίτι, άνοιξε το λάπτοπ και έκραξε στο τουίτερ τη φίρμα. Το τουίτερ πήρε φωτιά, αγανάκτησε κάθε θηλυκό άνω των 50 κιλών και η Βικτόρια μάζεψε τις μοντέλες τύπου 6 feet under κι έβαλε στη θέση τους κάτι πιο φαγανά κορίτσια περί τα 45 κιλά το κομμάτι, δηλαδή χοντρές για τον μοντελόκοσμο. Ήταν μία νίκη, δε λέω. Αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτός ο πόλεμος είναι αδύνατον πια να κερδηθεί παίδες μου αγαπημένοι. Το είπε ανοιχτά μια άλλη κορούα ελληνικής καταγωγής η Τina Fey: Λέγαμε ότι η Τζέι Λο και η Μπιγιονσέ  (=μπαμπάτσικες και οπισθοβαρείς καλλιτέχνιδες της διεθνούς μουσικής σκηνής) θα άλλαζαν το μοντέλο της ομορφιάς, αλλά απλώς πρόσθεσαν κι άλλα στη λίστα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα για να λέγεται ωραία. Τώρα περιμένουν από κάθε κορίτσι να έχει γερμανικά γαλάζια μάτια, φουσκωτά λατινοαμερικάνικα χείλη, γαλλική μυτούλα, καλιφορνέζικο μαύρισμα, μικρά γιαπωνέζικα πέλματα, σουηδέζικες μακριές γάμπες και τον αφρικάνικο κώλο της Καρντάσιαν.
Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ κορίτσια είμαι σχετικά ΟΚ. Πρώτα απ' όλα περιφρονώ τα θύματα του φασόν (fashion victims ). Άσε που διαθέτω απ' τη λίστα τη γαλλική μυτούλα και το μαύρισμα (απλώς δεν είναι από Καλιφόρνια. Είναι από ταράτσα στα Εξάρχεια). Μικρά πέλματα Ιαπωνίας δεν έχω αλλά στη χώρα μας δεν είναι χρήσιμα. Για να ρίξεις καμιά κλωτσιά της προκοπής χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα νούμερο 39. Όσο για τον κώλο της Καρντάσιαν, τον ήθελα πριν δυο βδομάδες που πήγαινα για το τζάκποτ του ΛΟΤΤΟ. Τώρα τι να τον κάνω; Δεν έχω φράγκα να τρέφω κι άλλο ένα προστατευόμενο μέλος…


protagon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!