Λάκης Λαζόπουλος: Ψευτ βαγγεν

Η Γερμανία θ”  αρχίσει τώρα να μαζεύει τους καρπούς απ” το μίσος που  μας σκόρπισε απλόχερα.
Μπήκαμε στην δεύτερη πράξη της τραγωδίας.
Στην πρώτη πράξη, οι θνητοί περνούν τα βασανιστήρια απ” τους βασιλιάδες και τους εξουσιάζοντες , έρχονται να υπηρετήσουν άδικους νόμους κι εντολές, πειθαρχούν στους τυράννους.
Ύστερα στην δεύτερη πράξη αναλαμβάνουν οι θεοί να σώσουν τους ανθρώπους.
Έτσι και η ζωή έχει δύο πράξεις.
Φαίνεται πως οι θεοί ανέλαβαν.
Η ιστορία της Φολκς-Βαγκεν δεν είναι μια απλή ιστορία. Δεν είναι ένα μικρό ψέμα μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι το αληθινό πρόσωπο μιας απάνθρωπης και σκληρής Γερμανίας, που ηγεμονεύει της Ευρώπης και επιβάλλει τις «ηθικές αξίες » της  στις διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης.
Αυτοί που είπαν εμάς ψεύτες διότι τους δώσαμε ψευδή στατιστικά στοιχεία, είναι αυτοί που πάσχισαν να μην φύγει από την θέση του ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ,  αυτός που κατηγορείται σήμερα για το κακούργημα της διαστρέβλωσης των στοιχείων αυτών, που μας οδήγησαν στον όλεθρο και στοίχειωσαν την χώρα μας.
Γίναμε φαντάσματα μέσα στον τόπο μας, πληρώνουμε άδικους φόρους, πληρώνουμε τράπεζες που πέσαν έξω,  πληρώνουμε μίζες που έφαγε το αληταριό της μεταπολίτευσης και ακόμα οι νόμοι κινούνται τόσο εξωφρενικά αργά απέναντι στην μαφία που μας κατέστρεψε.
Επιτέλους! τρέξτε, πιάστε τους, χώστε τους φυλακή. Κανένα έλεος σε όσους συνέπραξαν στο έγκλημα κατά της χώρας μας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα χοντρά καθίκια να μιλούν ακόμα στις τηλεοράσεις.
Ο κυρ-Σόϊμπλε τι έχει τώρα να  μας πει;
Τι έχουν να πουν οι αρχιψεύτες που κορόιδευαν τους Αμερικανούς πουλώντας τους αυτοκίνητα που έκρυβαν τους αληθινούς ρύπους;
Δεν είναι μόνο η Φολκς-Βαγκεν. Έρχονται και άλλα. Τρία μνημόνια έχει η πρώτη πράξη, τρεις γερμανικές εταιρίες θα έχει η δεύτερη.

Όταν η πρώτη σου βιομηχανία κοροϊδεύει τους πελάτες της,  καταλαβαίνεις πολλά!

Η Γερμανία της Siemens που έμαθε να δωροδοκεί την υφήλιο, η Γερμανία των εξοπλιστικών που λάδωσε όλα τα κόμματα και όλους τους πολιτικούς, το τονίζω όλους στην χώρα μας, μας κουνούσε το χέρι του ηθικού.
Όταν λέω όλους,  για να μην αφήνω εκκρεμότητες,  εννοώ πως όταν ένα κόμμα παίρνει  μαύρα λεφτά αποδεδειγμένα  τότε όλα τα στελέχη του και τα μέλη του που ζουν μ΄ αυτά τα μαύρα λεφτά του κόμματος επί της ουσίας ξεπλένουν μαύρο χρήμα.
Ο Τσουκάτος έδωσε 1.000.000 δολάρια στο ΠΑΣΟΚ, ο Χριστοφοράκος δεν μπορεί να μην είπε τίποτα στον Σημίτη όταν προσγειωνόταν με το ελικόπτερο στο εξοχικό του, ο Βενιζέλος είχε το πόρισμα,  γι΄αυτά που έφαγε ο Γιωργάκης, στο συρτάρι του ΠΑΣΟΚ. Η Γεννηματά το άνοιξε, το είδε και δεν βρήκε ευθύνες  κι ο λαός τους έδωσε και δυο μονάδες παραπάνω μη τυχόν και τους χάσει.
Αλλά οι νόμοι στις δικτατορίες δεν πιάνουν τους πολιτικούς. Στις δικτατορίες και στις δημοκρατίες της  Ελλάδας.
Αυτοί λοιπόν, για να επανέλθω στο θέμα, αυτοί λοιπόν οι επίσημοι διαφθορείς και ψεύτες της Ευρώπης, οι Γερμανοί πολιτικοί και μεγαλοβιομήχανοι, με το σκάνδαλο της Φολκς-Βαγκεν ξεμπροστιάζονται .
Τώρα βλέπουμε ποιοι κρατούν την σημαία της διαφθοράς. 
Δεν έχει μούτρα ο Σόιμπλε, ο μικρός Χιτλερίσκος είναι άφαντος. Δεν μιλάει και δεν λαλάει.
Αργά ή γρήγορα οι θεοί που ανέλαβαν τώρα θα φτάσουν και στον ίδιο.
Οι βασιλείς, οι εξουσιαστές, οι δικτάτορες, οι Χιτλερίσκοι και οι αλαζόνες πεθαίνουν πάντα τελευταίοι για να ανασάνουν όλοι μαζί.
Έτσι όπως ανασαίνουν οι θεατές σε μια αίθουσα κινηματογράφου όταν πεθαίνει ο κακός της ιστορίας.
Η Φολκς-Βαγκεν δημιουργήθηκε απ”  τον Χίτλερ. Έτρεξε από τότε ως τα σήμερα κι έφτασε ως τον Σόιμπλε. Τώρα η Φολκς-Βαγκεν έβαλε την όπισθεν. Και μαζί μ” αυτήν και η Γερμανία.
Διότι είπαμε.
Μπήκαμε στην δεύτερη πράξη της τραγωδίας.
http://www.altsantiri.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!