Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κατεβαίνουν ως ζευγάρι στις εκλογές

γράφει ο pitsirikos

Φωτιά έχει βάλει στο πολιτικό σκηνικό η απόφαση των υποψήφιων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Απόστολου Τζιτζικώστα, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης και να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής.
Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας δήλωσαν πως θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, αφού πάρουν πρώτα διαζύγιο από τις γυναίκες τους.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε πως αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα για να διασφαλίσει την ενότητα του κόμματος, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι σύγχρονο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό κόμμα, και μπορεί να έχει στην ηγεσία του ένα ομόφυλο ζευγάρι.
Η απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Απόστολου Τζιτζικώστα να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης άφησε σύξυλους τους άλλους δυο υποψήφιους, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι δεν το περίμεναν.
Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου στο Χίλτον και δήλωσαν πως θα υπογράψουν κι αυτοί σύμφωνο συμβίωσης -αφού χωρίσουν πρώτα με τις γυναίκες τους- και θα κατέβουν μαζί την Κυριακή στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Για να δείξουν πως είναι πιο προχωρημένο ζευγάρι από τους Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσαν πως, αφού υπογράψουν το σύμφωνο συμβίωσης, σκοπεύουν να υιοθετήσουν και παιδί από το εξωτερικό, ενώ κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν επιτρέπει ακόμα την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας, και κρατάει την Ελλάδα στον μεσαίωνα του Άνθιμου.
Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας θορυβήθηκαν από την δήλωση των Γεωργιάδη-Μητσοτάκη πως θα υιοθετήσουν και παιδί, και ανακοίνωσαν πως αυτοί θα υιοθετήσουν δυο παιδιά από το εξωτερικό, ένα μαύρο και ένα τετραπληγικό προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν που ο παππούς του ήταν και κομμουνιστής.
Οι ανακοινώσεις των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας -πως θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης και θα κατέβουν στις εκλογές ως ζευγάρια- γέμισαν με ενθουσιασμό τη βάση του κόμματος, με αποτέλεσμα χιλιάδες γριές να βγουν στους δρόμους με εικόνες της Παναγίας και του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και να τραβάνε τα βυζιά τους.
Το μόνο πρόβλημα με τις κοινές υποψηφιότητες των Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη-Μητσοτάκη είναι ότι οι κοινές υποψηφιότητες και τα ζευγάρια απαγορεύονται από το καταστατικό του κόμματος, αλλά ποιος το χέζει το καταστατικό, όταν έχουμε τέτοιες χαρές;
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)


Read more: http://pitsirikos.net/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!