Τις Louboutin να τις δηλώσω;

του Λάκη Λαζόπουλου

Ετοιμάζεται η κυβέρνηση για το περιουσιολόγιο.
Λίγο πριν ξεψυχήσει η γριά, θα μετρήσει αυτά που έκρυψε σε μαξιλάρια, γλάστρες και στρώματα και λίγο πριν οδηγηθεί στις αγκαλιές του Αχέροντα θα τα δηλώσει στο κράτος.
Θα κρατήσει μόνο το πουρμπουάρ για τον βαρκάρη που θα την κατεβάσει στον Άδη.
«Ρε συ, η μάνα μου έχει πάθει αλτσχάιμερ» μου λέει ένας φίλος μου «και δεν θυμάται που τα χει βάλει. Αν έρθει και τα βρει το κράτος μ” αυτά τα κοπρόσκυλα, τα ειδικά, που μυρίζουν το χρήμα, εμείς θα πάμε μέσα;»
Μια σειρά από απορίες έχουν αρχίσει να τρελαίνουν πάλι τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Δηλαδή άμα έχει πάρει μία 30 ζευγάρια Louboutin από βίζιτες ή 8 τσάντες Channel τι κάνει; Tις δηλώνει;
Να το πάρουμε απ΄την αρχή. Θα δηλώσουμε παπούτσια, ζευγάρια γυαλιά, τσάντες, σταυρουδάκι του νονού και της νονάς; Δεν μας φτάνουν όσα έχουμε περάσει τόσα χρόνια; Πρέπει να προσθέσει η κυβέρνηση και νέα μαρτύρια;
Θα έρχονται οι εφοριακοί και θα σκάβουν στους κήπους; θα γίνει ειδικό τμήμα το σκαφτοΣΔΟΕ;
Μια βδομάδα ηρεμίας εδώ κι έξι χρόνια δεν μας έχουν αφήσει.
Μας τρέχουν χειμώνα- καλοκαίρι. Τα σπίτια σε τι τιμή θα μπούνε;; Στην τιμή που αγοράστηκαν, στην καμία τιμή που αξίζουν σήμερα;
Πως θα χρεώνεσαι κάτι που δεν μπορεί να πουληθεί.
Άμα το κράτος σου το χρεώνει τόσο, ας το αγοράσει κιόλας στην τιμή αυτή να ησυχάσουμε.
Πρέπει να έχεις λέει μέχρι 15.000 ε σε θυρίδα. Τα υπόλοιπα 4 να πάμε να τα φάμε στα μπουζούκια; Αν τα πας σε τράπεζα σε ρωτάνε που τα βρήκες. Χαζομάρες.
Βγάζουν λίστες καταθέσεων στο εξωτερικό. Ας βγάλουν και τα ονόματα αυτών που έχουν καταθέσεις στο εσωτερικό. Δικαιολογούνται;
Όποιος τα “χει εδώ δεν πειράζει να ΄ναι και κλεμμένα , κι όποιος τα κρατάει στο σπίτι του πειράζει κι ας είναι και φορολογημένα.
Έτσι δεν γίνονται οι δουλειές. Πρώτα το κράτος αποκτάει αξιοπιστία, πρώτα η τράπεζα αποκτάει πίστη απ” τον πελάτη, και μετά χώνεις το περίστροφο στον πολίτη να στ” ακουμπήσει.
Όχι να του λες ότι δεν είσαι πια καταθέτης αλλά επενδυτής και μετά να τον υποχρεώνεις να επενδύει σε αβέβαιη τράπεζα, την οποία θα έρθεις αύριο εσύ να κουρέψεις. Είναι Ευρωπαίος πολίτης ή έγκλειστος των φυλακών Ελλάδας;
Τελειώνει η ιδιωτική πρωτοβουλία, γίνονται όλοι κρατικοί υπάλληλοι που υποχρεωνόμαστε σε αναγκαστικές πράξεις.
Ο άνθρωπος έχει υποχρέωση να φορολογείται στα εισοδήματα του, λίγο, πολύ, ή και περισσότερο αλλά μόνο σ” αυτά. Αυτό ορίζει το σύνταγμα που βίασε ο Βενιζέλος.
Έρχονται οι αριστεροί να αμφισβητήσουν τον Βενιζέλο, πως; Εφαρμόζοντας τους νόμους του κι ακόμα σκληρότερους;
Θα δηλώνονται και οι πίνακες. Σε ποια αξία; Κι αν έχουν χάσει την αξία τους; Θα τους αποζημιώνει το κράτος;
Τι νταβατζής είναι αυτός; Εσύ επενδύεις, αν χάσεις έχασες , αν κερδίσεις φέρτα μου.
Και δεν μιλάμε ασφαλώς για το τεράστιο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που γίνεται μέσα από τα έργα τέχνης. Παίρνεις ένα μεγάλο έργο τέχνης, έχεις μαζέψει κι από λαθρεμπόριο ένα σκασμό μαύρο χρήμα κι έρχεσαι μέσω μιας εταιρείας δικής σου πάλι κι αγοράζεις τον πίνακα σε πολλαπλάσια τιμή, για να καθαρίσεις το βρώμικο σου.
Αυτά δεν πιάνονται όμως γιατί λαδώνονται πολλοί.
Και τώρα οι Έλληνες, σε εφοριακούς που ξέρουν, σε αστυνομικούς που ξέρουν, σε ένστολους που συνεργάζονται με το οργανωμένο έγκλημα, καλούνται να πούνε την αλήθεια για να ξέρουν αυτοί που θα μπουκάρουν στα σπίτια τους τι ακριβώς έχουν.
Πολύπλοκα συστήματα σε ένα αναξιόπιστο διαλυμένο κράτος.
Οι λογαριασμοί όλων μας βρίσκονται στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος και υπάρχουν στο κύκλωμα και τραπεζικοί και εφοριακοί και αστυνομικοί και πάντες.
Μπορεί ο κάθε πολίτης, αφού του δοθεί ο τρόπος υπολογισμού της περιουσίας του, να υπολογίσει το ποσόν αυτό, να το αναγράψει, να το ποσοστοποιήσει σε δέκα βασικές κατηγορίες, ξέρω εγώ, ακίνητα, μετοχές, ρευστό, χρυσό, έργα τέχνης κ.λ.π και να δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση το ποσό αυτό και τέλος.
Ο νόμος μετά από ένα ποσό, νομίζω 50.000 ευρώ και πάνω, ορίζει την ψευδή δήλωση ως κακούργημα με ποινή εικοσαετή κάθειρξη. Αρκεί αυτός ο νόμος.
Απλοποιήστε την πολυπλοκότητα, προστατέψτε τους πολίτες απ” το διεφθαρμένο κράτος που είναι τεράστιο, ηρεμήστε τους ανθρώπους, δώστε κίνητρα και διαβεβαιώσεις και μη κυνηγάτε σαν λυσσασμένοι κυνηγοί την γριά που ευτυχώς που τα έκρυβε και επέζησε η οικογένεια από τις Μαλακίες του Γιωργάκη και του κάθε εντεταλμένου. Πιάστε κάνα φορτίο με πετρέλαιο, τσιγάρα, ναρκωτικά και όπλα και θα πληρώσετε το χρέος σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Στρακαστρούκες.
Όταν ελέγξετε με σεβασμό τον πολίτη , και τον βρείτε σκάρτο επιβάλλετε τους νόμους αυστηρά. Αλλά αφήστε τον να κάνει τα κουμάντα του όπως θέλει δηλώνοντας το συνολικό και την ανάλυση μόνο εφ΄ όσον γίνεται έλεγχος.
Ένα ζευγάρι φίλων επενδύουν σε δονητές με Swarovski.
Πως το βάζεις αυτό, πως το δηλώνεις; σε ποια ενότητα; ηδονή;
Δεν πάει πουθενά μια τέτοια χώρα. Πνίγεται στα αβαθή. Νόμοι, νόμοι, νόμοι. Υπάρχουν νόμοι.
Καταργείστε. Υπάρχουν πολλοί νόμοι για κατάργηση.
Καταργείστε τον ΕΝΦΙΑ, και μην τον αντικαταστήσετε. Σεβαστείτε τουλάχιστον εσείς το σύνταγμα. Φορολογείστε περισσότερο για κάποιο διάστημα συγκεκριμένο και ορισμένο,και όχι γενικώς και αορίστως, φορολογείστε τα εισοδήματα. Και τα εισοδήματα από τα ακίνητα.
όχι να μην μπορείς να το πουλήσεις, να το νοικιάσεις και να σε βάζουν να το ξαναγοράζεις κάθε χρόνο σιγά-σιγά.
Γιατί αυτό κάνουμε. Αγοράζουμε για δεύτερη φορά τα σπίτια μας για να τα σώσουμε από τους Γερμανούς που μας ξανακάνανε από χώρα, στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Κι εμείς αμίλητοι.
Δεν είναι απολίτιστος αυτός που λέει όχι. Απολίτιστος είναι αυτός που λέει ναι στην παράνοια του κάθε αληταρά και φασίστα.
http://www.altsantiri.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!