Φάρσα ήταν η χρεοκοπία της Ελλάδας

γράφει ο pitsirikos

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ πως η χρεοκοπία της Ελλάδας ήταν μια φάρσα για να δουν οι Ευρωπαίοι πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες.
Για την ακρίβεια, η χρεοκοπία της Ελλάδας ήταν ένα στοίχημα.
Όπως αποκάλυψε η Άνγκελα Μέρκελ, μια μέρα που συζητούσε με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και δεν ήξεραν πώς να περάσουν την ώρα τους, ο Σόιμπλε της είπε «βάζουμε ένα στοίχημα πως, αν πούμε στους Έλληνες πως η Ελλάδα χρεοκόπησε, θα το πιστέψουν και θα κάτσουν σαν κότες έξι χρόνια να τους ρίχνουμε το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο, ενώ θα σκοτώνονται μεταξύ τους την ώρα που θα ξεπουλιέται η χώρα τους;».
«Αποκλείεται να γίνει αυτό» του είπε η Άνγκελα Μέρκελ, «γιατί οι Έλληνες είναι γενναίος, σοφός και περήφανος λαός, και οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες, όπως είπε και η Lady Gaga».
Τελικά, Μέρκελ και Σόιμπλε έβαλαν το στοίχημα -το στοίχημα ήταν συμβολικά ένα ευρώ-, και το κέρδισε ο Σόιμπλε, αφού αποδείχτηκε πως οι Έλληνες είναι κότες.
Το θετικό είναι πως το στοίχημα τελείωσε, οπότε δεν υπάρχει χρεοκοπία της Ελλάδας και τα Μνημόνια δεν ισχύουν.
Από την Τρίτη 7 Ιουνίου, η Ελλάδα επιστρέφει στην προ χρεοκοπίας ευημερία της.
Όλα τα μέτρα θα παρθούν πίσω και οι μισθοί και οι συντάξεις θα πενταπλασιαστούν.
Οι Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα -υποχρεωτικά-, ενώ θα πάρουν και πριμ μετανάστευσης.
Όσοι αυτοκτόνησαν ή τα τίναξαν από την στενοχώρια που δεν είχαν μία, θα αναστηθούν.
Όλοι οι απολυμένοι θα προσληφθούν ξανά, τα capital controls τελείωσαν και οι τράπεζες θα μοιράζουν ξανά αβέρτα δάνεια.
Τα σκυλάδικα θα είναι πάλι ανοιχτά εφτά ημέρες την εβδομάδα, και θα δουλεύουν από το πρωί, για να ξεχαρμανιάσουν οι Έλληνες που έπαθαν στερητικό από λουλουδούδες.
Η χρεοκοπία τελείωσε, ήταν ένα αστείο, μας την έφεραν, οπότε τώρα όλα καλά.
Πάμε πάλι αδέρφια!
Μύκονοοοοοοοοοοςςςςς!!!


Read more: http://pitsirikos.net/

Σχόλια