Κυκλοφορεί Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Αμπελοκήπων - Νέας Μενεμένης

Κυκλοφορεί από σήμερα ο μαχητικός και οργισμένος ΚΑΤΟΙΚΟΣ Αμπελοκήπων - Νέας Μενεμένης. Στο τεύχος 132 του Φλεβάρη 2017 ξεχυλίζει η λαϊκή οργή κι ο κοινωνικός θυμός, με κεντρικό θέμα την άδικη ΔΙΩΞΗ του δάσκαλου - συνδικαλιστή κ. Ηλία Σμήλιου. Ο επιφανής δάσκαλος των Αμπελοκήπων διώκεται μεθοδικά, επειδή έχει ορθώσει το ανάστημά του εναντίον των πλειστηριασμών και των δημεύσεων λαϊκής περιουσίας. Ο κ. Σμήλιος, που πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο, με μαχητικότητα, παρησσία αλλά και αποτελεσματικότητα, υπερασπιζόμενος το Σύνταγμα των Ελλήνων καιι φτωχούς ανθρώπους, αντιμετωπίζεται από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά της, ως υποκινητής ποταπών  και παράνομων εκδηλώσεων!

Διαβάστε ολόκληρο το αναλυτικό υπόμνημα του κ. Ηλία Σμήλιου προς την εισαγγελία και συμπαρασταθείτε, με οποιονδήποτε τρόπο, στον πρότυπο του δασκάλου και πολίτη, αλλά και στην υπεράσπιση του Συντάγματος των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης επιλεγμένα κείμενα σπουδαίων αρθρογράφων, όπου αναβλύζει φανερά η λαϊκή δυσαρέσκεια, στα όρια θυμού και οργής.
Ολόκληρο το ξεχωριστό αυτό τεύχος του ΚΑΤΟΙΚΟΥ με ένα κλικ εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!