Ο Φράγκος, τα φράγκα και τα φραγγέλια

του Δημήτρη Σούλτα

*** Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ονόμασε τις πρώτες σταγόνες της βροχής ως “το δάκρυ της Παναγιάς”, δίνοντας έμφαση σε ένα παραμελημένο κομμάτι της Θεολογίας: Τη μετεωρολογία.
*** Στο συλλαλητήριο υπήρχε πανό που έγραφε “Η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί την έχει αγοράσει ο Χριστός”, ο οποίος για πρώτη φορά εμφανίζεται, όχι ως σωτήρας, αλλά ως στρατηγικός επενδυτής.
*** Πρωτοφανή άνθηση γνώρισε χθες η αλιεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς βουλευτές Ν.Δ. – ΑΝΕΛ- ΠΑΣΟΚ είχαν βγάλει καλάμι και ψάρευαν ψηφαλάκια. Η τελική καταμέτρηση στις ψαριές θα γίνει στις ερχόμενες εκλογές.
*** Ο Μάθιου Νίμιτς προτείνει επί 25 χρόνια ονόματα που έχει ξαναπροτείνει. Η μορμότα πρέπει να είναι ξαδέλφη του.
*** Ο Αμβρόσιος δήλωσε «καλύτερα φασίστας, παρά κατσαπλιάς», αφού φωτογραφήθηκε με τον Λαγό και τον Παναγιώταρο. Είπαν να σουβλίσουν και κανέναν κομμουνιστή, αλλά το αφήσανε για το Πάσχα, που το σούβλισμα ανήκει στα έθιμα.
*** Το Eurogroupo αναμένεται να απελευθερώσει την δόση, σε δύο δόσεις, προβλέποντας και ένα μαξιλαράκι ρευστότητας. Δεν αποκλείεται- λόγω συνήθειας- να ζητήσει και ένα ακόμα κατωσέντονο λιτότητας.
https://www.altsantiri.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!