Εξαρτήσεις και εξατμίσεις

του Δημήτρη Σούλτα

*** Ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ έχει αφήσει περίπου 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν τους έχει στολίσει. Σήμερα υποσχέθηκε ότι θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες του, ώστε σύντομα, με τη δική του συμβολή να γίνει αρραγής η ενότητα της κυβέρνησης.
*** Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το όνομα για τα Σκόπια θα είναι στη σλαβική διάλεκτο και αμετάφραστο. Θα περνάς τα σύνορα και θα παραδίδεις ότι λεξικό έχεις πάνω σου , εν ολίγοις.
*** Με κλήρωση σκέφτηκαν αρχικά στο Δήμο Αθηναίων να επιλεγεί ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου στην Αθήνα. Η Νέα Δημοκρατία πάντως είδε με συμπάθεια αυτή την πρόταση και θα πάρει θέση στο θέμα με κλήρωση ανάμεσα στις θέσεις που διατυπώνονται εντός του κόμματος.
*** Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι είναι ένας μεγάλος λαϊκός ηγέτηςκαι τίποτα δεν τον κλονίζει. Στη συνέχεια αυτοχεικροτήθηκε και φίλησε με σεβασμό τα χέρια του.
*** Γερμανικές εταιρείες έκαναν πειράματα σε πιθήκους (ενδεχομένως και σε ανθρώπους) βάζοντας τους να εκτίθενται επί ώρες σε καυσαέρια. Τελικά στη γερμανική “επιχειρηματικότητα” ισχύει απολύτως το “πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι”.
*** Στη Γερμανία οι σοσιαλδημοκράτες θα συμμετάσχουν τελικά σε κοινή κυβέρνηση με τη Μέρκελ, μετά από ένα πολύμηνο τραβάτε με κι ας κλαίω. Είναι τόσο ισχυρή η αντίθεση τους στο να κυβερνούν με τους χριστιανοδημοκράτες, που το έχουν κάνει ήδη τρεις φορές.
https://www.altsantiri.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!