Καραμανλής ή Τανκς.

Ευτυχώς δεν περνάω από εκεί κάθε μέρα. Όποτε περνάω όμως κι όσο λέω στο δρόμο "δεν θα γυρίσω το κεφάλι, όχι, όχι αυτή την φορά", πάλι εκεί γυρνάω. Τι να κάνεις; Εθνάρχης είναι αυτός. Μπορείς να του αντισταθείς; Εδώ ολόκληρη Ευρώπη υπέκυψε στη γοητεία του και μας έχωσαν στην ΕΟΚ. Εγώ θα τη γλιτώσω; Ναι, ναι γι΄ αυτόν μιλάω. Τον έναν, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο Κωνσταντίνο Καραμανλή. Τον άνθρωπο που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και βούλιαξε τα ξερονήσια (εδώ γελάμε!).Τον άνθρωπο που μέχρι και τα δέντρα πήγαν και ψήφισαν για να εκλεγεί το 1961. Τον άνθρωπο που τα έβαλε με το παλάτι. Και μετά τα έβγαλε. Τον άνθρωπο που μετά το όνομα του μπαίνει το "ή τανκς". Πως λέμε "Ο Μπάμπης ο Σουγιάς ή Γκοτζίλας ή Ανακόντας ή Τυρόπιτας"*; Έτσι κι αυτός: Κωνσταντίνος Καραμανλής ή τάνκς. Ή Εθνάρχης. Ή Μπαστούνας.**

Αγαπητοί κύριοι της Δημοτικής Αρχής: Είμαι σίγουρος ότι με καθ' όλα δημοκρατικές διαδικασίες, με πλειοψηφεία στο Δημοτικό Συμβούλιο, με πρωτόκολλο , με δόξα και τιμή, πήρατε την απόφαση να ονομάσετε το ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΣ "Κωνσταντίνος Καραμανλής". Άιντε, αυτό ας το φάω, αν και ξέρω ότι θα μου προξενήσει φοβερό στομαχόπονο. Αλλά και φωτογραφία; Αυτά ούτε στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας δεν γίνονται πια. Δέστε και την φώτο για του λόγου το αληθές.
(Σύντροφοι του Δήμου Πεκίνου αποκαθηλώνουν τον Μεγάλο Τιμονιέρη κατόπιν εντολής του Δημάρχου Κι Ρι Ζο. Είναι πια ντεμοντέ)

Στην Αλβανία σταμάτησαν μαζί με τον Εvβέρ Χότζα. Στην ΕΣΣΔ τα ίδια. Μόνο στους Αμπελόκηπους το βλέπουμε πια. Απαιτώ εδώ και τώρα αποκαθήλωση. Μέχρι και υπογραφές μαζεύω. Δεν μπορείτε εσείς κύριοι της Δημοτικής μας Αρχής να μου χαλάτε τη μέρα, την οικογενειακή μου γαλήνη, να παίζετε με τα νεύρα μου, να με κάνετε κουρέλι ψυχολογικά. Δεν αντέχω. Θα μου πεις υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου να κρέμαγαν τον.. Μητσοτάκη!

Ελπίζω η επόμενη Δημοτική Αρχή να τον αποκαθηλώσει.. Όπως στην ΕΣΣΔ.. Αρκεί να μην κρεμάσει τον....Ανδρέα Παπανδρέου. Αν και εδώ που τα λέμε, θα τους άξιζε μια τέτοια πλάκα τους αγαπητούς διοικούντες τον Δήμο μας. Εμείς τι φταίμε όμως;

*Μπάμπης ο Σουγιάς = Τύπος παρακμιακός και κατώτερο όν της κοινωνίας. Δουλειά του να δέρνει και να απειλεί. Συνήθως οπλοφορεί. Χαρακτηριστικά του: βρώμικο μούσι με φύλλα από τυρόπιτα, κιτρινισμένο από τη νικοτίνη, και ορισμένα σάπια δόντια. Ξεχωρίζει από τις χαρακιές στην μάπα από συμπλοκή με αναρχικούς.
**Μπαστούνας = Αυτός που παίζει γκολφ ή ο ευθυτενής, ο ψηλός

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αίντε βρε φλωράκο που θα με πιάσεις και στο στόμα σου.

Μπάμπης Σουγιάς
Ο χρήστης paratiritis είπε…
To "Karamanlis i tanks" einai adianoito dilimma san na legame "Maimou i Rolls Royce". Einai o Karamanlis erpystrioforo i 4X4 gia na ton dialexo anti gia tanks? Prosopika tha epairna to tanks gia na pragmatopoiiso to oneiro mou na pao anapoda stin Tsimiski se ora aixmis! Ethnarxis stin Ellada ginesai mono otan kaneis xontres malakies (px EL Venizelos- idionymo Megali Ellada klp) Gia ton "i tanks" pou einai theios tou "i xaos" na thymiso to xiloma ton tram, tin ANTIPAROXH poy rimaxe to Ethnos alla kai ti dolofonia tou Lampraki. (synexeia sto epomeno sxolio)=
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Exei loipon dikaiomatika to prosonymio Ethnarxis an kai to Ethnarxidis kollaei kalytera.
Ethnarxidis Karamanlis i tanks.

O dimos Ampelokipon epraxe sosta kai ton timise kremontas ton!!!
Kai pali re gardasi nomizeis eixan epiloges? nomizeis mporousan mipos na sikosoun kai na kremasoun kana tanks?
KKKlan
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα εξηγούνται όλα για τα νεύρα, την κακή ψυχολογία και τη διατάραξη της οικογενειακής γαλήνης... Χα...Χα.. Χαααα...

Βασίλης Χ.
Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Η Καραμανλη - λαγνεία είναι χαρακτηριστική αισθητική διαγωγή, ενός κόσμου, που νομίζουμε πως έφυγε. Δείτε όμως γύρω σας. Η επανάκαμψη της Ν.Δ. στην εξουσία, ελευθέρωσε και τη δίψα των στελεχών της (κι όχι των ψηφοφόρων της) να αυτοπροβληθούν ως καλύτεροι; πιο κατάλληλοι να κυβερνήσουν; ...των προηγούμενων. Σαν άλλοθι χρησιμοποιούν τον παππού Καραμανλή, που θα επικυρώνει (με την φωτογραφική ή αγαλματική) παρουσία του, την αυτοπροβολή τους. Δείτε επίσης την διαγωγή των τοπικών στελεχών της. Κάνουν τα πάντα (με μπροστάρη τον Κυρίζογλου) να αυτοπροβάλλονται, ακόμη και ως προστάτες της αριστεράς! "Τιμούν" τον Γ. Χαλκίδη, πρωτοστατούν, δήθεν, στην προστασία της δημοκρατικής πολυφωνίας, την ίδια στιγμή της αλαζονικής διοικητικής αυθαιρεσίας τους! Η επίπλαστη περιφανής παρουσία τους σε όλο το δήμο και η αισθητική τους αντίληψη χρειάζεται τη μεγάλη φωτογραφία του Καραμανλή...στο γήπεδο! Και μή χειρότερα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συντρόφοι μου αγαπημένοι (τρόπος προσφώνησης είναι, δεν κυριολεκτώ, μην τρελαθούμε κιόλας), λυπάμαι για το επίπεδο σκέψης σας. Σας είχα σε μεγαλύτερη υπόληψη. Σεβαστές οι όποιες απόψεις για τον αείμνηστο Κων.Καραμανλή. Ενδεχομένως κι εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω το όνομα του Καραμανλή σε ένα περιφερειακό γηπεδάκι, το όνομα του Καραμανλή είναινα κοσμεί μεγαλύτερα και άλλης σημασίας έργα. Με εκπλήσει το ύφος και ο τρόπος που μιλάτε για τον Καραμανλή. Αυτό για μένα σημαίνει ότι είστε ή μικρόνοες και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τη διάσταση ορισμένων πραγμάτων ή τυφλωμένοι από αβυσαλέο μίσος για έναν άνθρωπο που μόνο σεβασμό και ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθετε γι' αυτόν. Δικαίωμά σας να καταντάτε από μόνοι σας τους εαυτούς περιθώριο.

αθεόφοβος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Πιάνω λοιπόν το χαβαλετζίδικο μετερίζι και από αυτή τη σκοπιά θα με έχετε συμπολεμιστή σας με τα σχόλιά μου στις αναρτήσεις σας."
Τάδε έφη ο Αθεόφοβος 2-3 μέρες πριν. Τι έγινε λοιπόν ο χαβαλές; χάθηκε τόσο γρήγορα; Εγώ βρήκα το κέιμενο διασκεδαστικό. Του Αθεόφοβου μάλλον του θίξανε ιερά και όσια οπότε το 'ριξε στο σοβαρό. Τι να πεις; σημεία των καιρών...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Ανώνυμε
Ο δικός μου κώδικας δεοντολογίας πράγματι δεν μου επιτρέπει να κάνω χαβαλέ με ορισμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα όταν θίγεται η μνήμη νεκρών ή όταν προσβάλλεται χυδαία η προσωπικότητα κάθε συνανθρώπου μου.
Η ανάρτηση και τα σχόλια που προηγήθηκαν από μένα δεν μου έδωσαν την αίσθηση ότι διαβάζω κάτι διασκεδαστικό (είτε πρόκειται για όσα λέγονταν για τον Καραμανλή είτε για το πρώτο ανώνυμο σχόλιο).
Όταν βλέπω να διαμορφώνεται ένα τέτοιο κλίμα, όντως δεν επιθυμώ να κάνω "χαβαλέ". Ο δικός μου νοούμενος χαβαλές κινείται σε όρια ευπρέπειας και δεν ήθελα με τη συμμετοχή σε αυτό το είδος να νομιμοποιήσω την απρέπεια άλλων.
Αυτά, αν σε έπεισα καλώς, διαφορετικά μείνε στις απόψεις σου.

αθεόφοβος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς στους Αμπελοκήπους πρέπει να θεωρούμε οτι είμαστε τυχεροί, τι να πούν και οι κάτοικοι του δήμου Θεσσαλονίκης, που ο φτεροτός γιατρός μας, θέλει να στήσει ολόκληρο άγαλμα 3ή 4 μέτρων , του εθνάρχη μας, για πάσα νόσο και πάσα μα.........!

Π.Κ.Π
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Ο δικός μου κώδικας δεοντολογίας πράγματι δεν μου επιτρέπει να κάνω χαβαλέ με ορισμένα πράγματα".

Agapite Atheofove

To idio akribos apantise i Ntenisi, i Antzela Dimitriou i Efi Sarri kai alloi ston Laki Lazopoulo. Esi me poious eisai?
Ο χρήστης paratiritis είπε…
O atheofovos- atheofovos einai prostateyomeno eidos apo tin synthiki Ramsar. Parakaloume mi voltarete askopos sto Grammo Vitsi. katastrefete tis folies kai ta neogna mi sas parei o diaolos paliokommounia kai loipoi proskeklimenoi
KKKlan
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Ανώνυμε
Είναι προφανής και "φτηνιάρικη" η προσπάθειά σου να με μειώσεις προσωπικά.
Τον Λαζόπουλο τις περισότερες φορές δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τον δω, λόγω άλλων υποχρεώσεων την ώρα της εκπομπής του. Τον ξέρω όμως από πολύ μικρό και τον παρακολουθούσα όταν ακόμη εσείς τον αγνοούσατε παντελώς, τότε που έπαιζε στο Θεσσαλικό Θέατρο με την Άννα Βαγενά και τον Κοντογιαννίδη. Σαν καλλιτέχνη τον θαύμαζα και τον θαυμάζω.
Δεν ξέρω αν είπαν και τί είπαν τα λοπά πρόσωπα που αναφέρεις, αλλά για να το λές μάλλον θα είσαι αυτήκοος μάρτυρας. Πρακολουθείς φαίνεται τις εκπομπές τους. Πάντως αν και αυτοί είπαν αυτό που κι εγώ έχω ως κώδικα δεοντολογίας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι συμφωνώ με τη συγκεκριμένη τους άποψη.
Το δίλημμα με ποιόν είσαι μου θυμίζει εκείνο το σοφιστικό ότι "αν κάποιο βιβλίο λέει ό,τι και το Κοράνιο, είναι περιτό, αν λέει αντίθετα πράγματα, είναι επικίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν δεν χρειάζεται να υπάρχει και πρέπει να καεί". Ρίξε με λοιπόν στην πυρά.
Να πω και κάτι γενικότερο. Προσπαθείστε να αποκτήσετε το ήθος και το ύφος του Υδάτη. Ξεκινήσατε ένα μπλογκ (ως παράταξη Πολίτες των Αμπελοκήπων) και χωρίς να έχω καμιά ιδεολογική συνάφεια μαζί σας, συμμετέχω με σχόλια, νομίζοντας ότι έτσι στηρίζω την προσπάθειά σας. Σε κάθε μπλογκ ο οικοδεσπότης είναι γαλαντόμος και λέει τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στον κάθε σχολιαστή. Περίμενα από τον Κώστα Π. που έκανε αυτή την ανάρτηση να το έχει ήδη πράξει. Αντί αυτού, μάλλον κάποιος από τους συνιδιοκτήτες του μπλογκ, μετατρέπεται προβοκατόρικα σε ανώνυμο σχολιαστή και επιτίθεται προσωπικά εναντίον των φιλοξενουμένων του.
ΔΕν ξέρω αν τελικά σε ικανοποεί η απάντησή μου, φίλε ανώνυμε. Πάντως χαβαλέ σε προσωπικό επίπεδο δεν κάνω, γι' αυτό στην απάντησή μου προς εσένα, απέφυγα αυτό το στυλ. Όσοι παρακολουθούν αυτό το μπλογκ θα κρίνουν κι εμένα κι εσένα.

αθεόφοβος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς KKKlan

Ξεκαρδίστηκα στα γέλια φίλε μου. Απορώ αριστερός και με τόσο χιούμορ, με εκπλήσεις. ΄Αμα έχω τέτοιους φίλους αριστερούς, τύφλα νάχουν οι δεξιοί. Βιάζομαι να βγω έξω, δεν έχω χρόνο να συνεχίσω την πλάκα.
φιλάκια
αθεόφοβος
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Euxaristo gia ton gelota sou atheofove omos anisixo giati anavionei sto blog emfyliopolemiko klima kai dioti oi konserves tin simeron einai anokseidotes. DEN SKOURIAZOUN. Pos loipon tha sfaxtoyme me gyalistera konservokoytia?
Tora apo pou evgales to symperasma oti eimai aristeros... Gnorizeis ton rafti mou?
KKKlan
Ο χρήστης Κώστας Π. είπε…
Ιδού λοιπόν το μεγαλείο του μέσου! Διαδικτυακός καφενές σε όλο του το μεγαλείο. Ελευθερία έκφρασης, χαβαλές, τροφή για σκέψη, καυγάδες και φιλίες, θεωρία και πράξη. Είμαι υπερήφανος, πιστεύω κι ο Υδάτης θα είναι. Πράγματι θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που σχολίασαν ή έστω που διάβασαν. Ιδιαίτερα τους Αθεόφοβο και KKKlan που σχολίασαν περισσότερο και δείχνουν να μπαίνουν εδώ περισσότερο κι από μένα!
Απλά περίμενα να εκτονωθεί λίγο η κουβέντα. Μιας και όμως ο αγαπητός σύντροφος (και το εννοώ) Αθεόφοβος βιάζεται λίγο το κάνω τώρα. Να μην φανώ και αγενής, ακόμα δεν αρχίσαμε.
Όποιοι γνωρίζουν από blog θα ξέρουν ότι αυτά (καυγάδες, αντιθέσεις, βρισίδια, κλπ φαιδρά μερικές φορές) είναι οι απαραίτητες παιδικές αρρώστιες. Σε λίγο καιρό που θα κατακαθίσει η κατάσταση όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Θεωρώ όλα τα σχόλια αληθινά και δεν θέλω να κυνηγώ φαντάσματα. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα τεθεί στην Κίνηση θέμα "Ανωνυμίας". Πράγματι και γω αναρωτιέμαι ακόμα τι χαρακτήρα θα ήθελα να έχει το blog. Αλλά στο φινάλε ένα blog φτιάχνεται από τους ανθρώπους που γράφουν σ' αυτό. Από σας και από μας δηλαδή.
Για την ανάρτηση: Για πρώτη και τελευταία φορά θα αναφερθώ σε ανάρτηση μου. Σεβαστές όλες οι απόψεις και η δική μου φυσικά. Η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να θίξει τον Κ. Καραμανλή –τι νόημα θα είχε άλλωστε;- αλλά την ξεπερασμένη από τις εποχές λογική να κρέμονται φωτογραφίες πολιτικών προσώπων (αμφιλεγόμενων ή μη) σε δημόσιους χώρους. Και κυρίως να καυτηριάσει την πρακτική του Δημάρχου. Είμαι σίγουρος ότι ενοχλεί πολλούς συνδημότες μας αυτή η φωτογραφία. Σας πληροφορώ ότι τα ίδια ακριβώς θα έγραφα αν ήταν έξω απ΄ το Στάδιο ο Παπανδρέου, ο Φλωράκης, ο Κύρκος, ο Ηλιού, ο Μαύρος, ο Βενιζέλος, ο Μαρκεζίνης κλπ. Όποιος έχει αντίθετη άποψη παρακαλώ να την γράψει και θα αναρτηθεί. Έτσι Υδάτη;

Κώστας Πραντσίδης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Στην αρχή υπήρξε το χάος. Το χάος εγέννησε τους Εφιάλτες. Οι Εφιάλτες εγέννησαν τους Κοτσαμπάσηδες. Οι Κοτσαμπάσηδες εγέννησαν τον εθνικό διχασμό και τους Γραικύλους.
Οι Γραικύλοι κατεδίκασαν τον Κολοκοτρώνη και εγέννησαν την Βαυαροκρατία.
Η Βαυαροκρατία εγέννησε την αυλή των ληστών και τους Γλύξμπουργκ.
Οι Γλύξμπουργκ εγέννησαν τον νέο διχασμό, τον εθνικό εξευτελισμό του 1897, την Μικρασιατική καταστροφή και την Φρειδερίκη. Η Φρειδερίκη εγέννησε τον Καραμανλή.
Ο Καραμανλής εγέννησε την ΕΡΕ, την ΕΚΟΦ, τη Ζυρίχη, τις προβληματικές, τις ρεμούλες τις πιο γερές, την Καρφίτσα, τον Γκοτζαμάνη και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος εγέννησε τον Αττίλα. Ο Αττίλας εγέννησε τον Νεοκαραμανλισμό, την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη. Δηλαδή ξαναγυρίσαμε στην πρώτη γέννα..."

Από το βιβλίο "Οι Φονιάδες της Δημοκρατίας" του Κυριάκου Διακογιάννη.

Γ.Χ.
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Parallagi ston GX
Stin arxi ypirxe to xaos. To parelave Karamanlis. Ekane "kratos". To parelave Papandreoy. Ekane sex. To parelave Mitsotakis. Ekane 7 kampinedes. Xanaparelave Papandreou. Ekane sex mexri telikis ptoseos. Parelave Simitis. Ekane pollous tzampa magkes. Parelave Karamanlis pali. Ekane xaos

Xanagyrisame pali stin arxi
KKKlan
Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Καλημέρα σ' όλους!
Η δύναμη ενός blog, όπως το δικό μας είναι απλή: ο καθένας μας απο το σπίτι του, το γραφείο του, το εξοχικό του ή απο οπουδήποτε αλλού, δηλαδή π.χ. απο τη Γαλλία, τη Γερμανία ή τις ΗΠΑ (μακάρι του Ομπάμα), με ένα ελάχιστο κλίκ!... μαζευόμαστε εδώ! Ανεξάρτητα του χρόνου, που δεν παίζει ρόλο, είτε χθές είτε σήμερα, σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, καταργούμε αποστάσεις και χρόνο και συζητάμε! Δεν είναι εκπληκτικό;
Αυτό και μόνο το προνόμιο αίρει κάθε δισταγμό, προκατάληψη αλλά και κάθε απαγόρευση! Η ανωνυμία γίνεται εφαλτήριο και δέλεαρ, για να γραφτούν θέματα, που εάν είμασταν όλοι μαζί στην πλατεία, θα διστάζαμε, ενδεχομένως, να τα προφέρουμε, να τα εξομοληθούμε!
Η ευπρέπεια είναι προσωπική υπόθεση του καθενός! Οπότε η διαχείρηση της ανωνυμίας, φανερώνει και την ποιότητα της ευπρέπειας! Ας είναι, όμως...
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απόλαυση που μου δίνετε, να παρακολουθώ και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας. Η καθημερινότητά μου ομόρφηνε απο την παρουσία σας. Το να κλέβω λίγο χρόνο απο τη δουλειά μου και να "μαγεύομαι" και απο την κατάργηση του χρόνου και της απόστασης και να γοητεύομαι απο τα κείμενά σας, αληθινά είναι ανεκτίμητο προνόμιο! Μακάρι να συνεχίσουμε όλοι! δεν χωράει να θυμώσει κανείς! Συν-χωρούμε όλοι!
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Kai o Iisous didaxe kai pethane sta 33. Esy poso xrono eisai Arxaggele Ydati?
KKKlan
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Υδάτη

Με το προηγούμενο σχόλιό σου βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση σχετικά με τη μαγεία των μπλογκς και τη διαχείριση της ανωνυμίας. Έχω μια μικρή ένσταση όσον αφορά τη διαχείριση της ανωνυμίας.
Για μένα η διαχείριση της ανωνυμίας φανερώνει κατά κύριο λόγο την ποιότητα του ατόμου. Είτε άποψη καταθέτει κάποιος, είτε κριτική κάνει, είτε καταγγελία, είτε χαβαλέ, παντού υπάρχουν όρια. Τα όρια αυτά δεν τα προσδιορίζει κανείς άλλος, παρά μόνο ο ανωνυμογράφος. Ανάλογα λοιπόν με το ποιόν του (χαρακτήρας, ήθος, παιδεία, πολιτισμικό μπαγκράουντ κλπ) βάζει και τα όριά του, που ποικίλλουν από άτομο σε άτομο. Αν καταργήσετε την ανωνυμία θα ευνουχίσετε το μπλογκ.
Μπορεί ενδεχομένως να υπάρξουν και χυδαίοι ανώνυμοι υβριστές. Οι αναγνώστες του μπλογκ κρίνουν και τον υβριστή και τον υβριζόμενο. Σε ακραίες περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκρυψης των σχολίων αυτών.
Εκτιμώ λοιπόν ότι δεν κινδυνεύτε τόσο από ανώνυμους τυχαίους υβριστές, όσο από διπλόνυμους και τριπλόνυμονους εσωτερικούς συνιδιοκτήτες του μπλογκ, που μπορεί να εκθέσουν το κύρος του και να αποθαρρύνουν τους αναγνώστες του. Έχω μια αδιόρατη αίσθηση ότι ευδοκιμεί και αυτό το είδος ανάμεσά σας. Μπορεί βέβαια να ήταν ένα λάθος της στιγμής, που προέρχεται από δικαιολογημένη απειρία. Άμα είναι έτσι δεν πειράζει, είπαμε όλοι συν-χωρούμε.
Κατα τα λοιπά συμφωνώ μαζί σου και σας εύχομαι καλή επιτυχία, καλές αναρτήσεις, έξυπνα σχόλια και μεγάλη αναγνωσιμότητα.

αθεόφοβος
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Ydati kai atheofove an synexisete me ayto to style kai tis syn xoreseis tha arxiso na vlepo to Koitao mprosta kai to Mporo. Prokyptei o gnostos iliggos ton orxeon.
KKKlan
Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Αγαπητέ αθεόφοβε,
δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα καταργήσει την ανωνυμία των σχολίων. Κι ούτε φαντάζομαι κάποιο δούρειο ίππο που υπονομεύει, με τα σχόλιά του, και με τη πολλαπλή ανωνυμία του τις θέσεις όλων μας. Συμφωνώ με τον Κώστα Π. στο ότι ακόμη είναι αρχή και ο χρόνος θα "ρυθμίσει" την ποιότητα και το περιεχόμενο των σχολιασμών.
Όσο για τον KKklan, αυτός πραγματικά είναι το ηλεκτροσόκ της στήλης! Σε πάωωω.
Υ.Γ. Πρός ΚΚκλάν: πρέπει να είμαι 2.500 περίπου...
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Ti pineis kai de mas dineis? Pantos an ypopsiasto oti tha kanete kai kyvernosex me ton atheofovo tha pao na gino ktinovatis sto xorio mou
KKKlan
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέρει μάγκες ο Λάζαρος τι έκανε από δω έβαλε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή κι από κει (απέναντι ) τα τανκς
Τι περιμένατε να βάλει τον Άρη ή τον Ανδρέα παθαίνει αναφυλαξία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ .

ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ .

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Oti kai an einai O Karamanlis i Papadreoy auto pou ginete einai mauro xali.Sto kato kato ti kanan gia mas pou den to katalabaino?Feran tin dimokratia?Blepete ta xalia mas kai ta zeite.Ti to asximo eixe i odos Antheon sto posidonio kai tin kanan Papandreou?Na min ton jexasoume?Ai nte apo do komatoskila
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Ean esnkupsoume stin ennoia "kommatoskylo" tha diapistosoume pos apoteleitai apo dyo synthetika: To "kommatos"-(ti moro einai ayto) kai to "skyli" to opoio einai mia 16valvidi gynaikara adistakti sto sex. Otan ayta ta dyo enothoyn se ena (vl. kommatoskylo) exoume tin apolyti fantasiosi kathe dipodou kai tetrapodou pano sti gi.
Esy agapite anonyme, legontas "ainte apo do "kommatoskyla" sou einai eykolo na toys peis kai pros ta pou na pane? Na steilo dieythinseis ai onomata?
AX AX anonyme klotsas ton paradeiso KKKlan
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Kai an kai grafo greeklish thelo na xrisimopoio sostes lexeis. Sto proigoumeno sxolio mou to "ean enskypsoume" einai LATHOS giati "enskupto" simainei kati san "prokypto xafnika" kai oxi ayto pou ithela na grapso "an paratirisoume" i an "dialogistoume" kai ena soro alla.
Sorry loipon gia to "enskypto"
(Alitheia, ta kommatoskyla xeikinisan pros ta kapou, i tzampa perimeno sto mpalkoni?)
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Agapitoi anonymoi, an thelete grafte kai kana ypokoristiko i pseydonimo meta to telos toy keimenoy sas giati exete ginoi polloi kai exo mperdepsei ta mpoytia mou poios milaei, poios apanta (gamo ton apoximoti mou gamo). Thelo na grapso kamia malakia kai den xero se poion na tin apeythyno

Eilikrina dikos sas mexri na mas xorisei o thanatos, se ygeia kai ARROSTIA, se plouto kai FTOXEIA
(Me kefalaia ayta pou eyxaristos tha sas klironomiso)KKKlan
Ο χρήστης Κώστας Π. είπε…
Αν κατάλαβα καλά κάποιος με είπε τρελλό. Επιτέλους. ήρθε η αναγνώριση!
:)
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Tora se poion apantas kostas p den to vrika. An pali apantas xoris aformi, nai irthe i anagnorisi.

Re enas troxonomos edo mesa
KKKlan
Ο χρήστης Κώστας Π. είπε…
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ .

ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ .

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ .

2 Νοέμβριος 2008 7:13 πμ

Σ' αυτόν..Κάνας φίλος μου θα είναι.
:)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΚΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!