Iδέες για την ανύψωση του φρονήματος των Ελλήνων

γράφει το κορίτσι του διπλανού portal
Παίδες μου αγαπημένοι, ως Ελληνίδα και άνθρωπος νιώθω πλέον την επείγουσα ανάγκη να ενισχύσω το πατριωτικό έργο του Πάνου-όνομα-και-πράμα-Καμμένου, προσφέροντας νέες πρωτότυπες ιδέες για την τόνωση της εθνικής υπερηφάνειας των συμπατριωτών μου - υπερηφάνεια που υποσκάπτεται ασύστολα από τη γερμανική επιβουλή.
Κι επειδή μου αρέσει να μιλάω με ντουκου-μέντα ιδού η λίστα των προτάσεών μου.
1. Η Γερμανία πρέπει να στοχοποιηθεί λίγο πιο εντατικά και ασφαλώς πιο ευφάνταστα. Tα ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ AΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι μπανάλ. Δεν αρκεί να ζητάμε αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια και τόκους πίσω. Πρέπει να το ταβανιάσουμε το θέμα της δίωξης τους. Γιατί λ.χ. να μην απαγορευτεί η κατανάλωση λουκάνικων και δη Φραγκφούρτης, τα γερμανικά νούμερα στη σκοπιά στον στρατό, και οι εξετάσεις στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe zertifikat); Όσοι έχουν ήδη Γκρούντστουφε και Μιτελστούφε, να κληθούν να τα σκίζουν τελετουργικά στις πλατείες 8-10 κάθε βράδυ. Καλό θα ήταν να ακολουθεί μουσικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τραγουδιστή που προέβλεψε την πρόκληση 3ου παγκοσμίου πόλεμου με την επιτυχία ο Πέτερ, ο Γιόχαν και ο Φραντς (αχώριστοι γίνανε φτιάχνοντας τανκς). Οι Έλληνες σκηνοθέτες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Βερολίνου να κάνουν ευχέλαιο εξαγνισμού με δαπάνη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ούτως ή άλλως είναι λίγοι). Τέλος, όσες κυρίες έραψαν φορέματα και παλτό με τα πατρόν του Burda από τη δεκαετία του '60 ως σήμερα να κληθούν να τα κάψουν κι αυτά στην ίδια θράκα που θα δημιουργήσουν τα γκρούντστούφε. (Ούτως ή άλλως είναι τραγικά).
2. Προτείνω, επίσης, να βρούμε κι άλλους εξωτερικούς εχθρούς. Οι Γερμανοί δεν είναι αρκετοί για να μας ενώσουν. Γιατί να μη στοχοποιήσουμε και τους Τούρκους λίγο παραπάνω; Μια ιδέα είναι να ζητήσουμε αποζημιώσεις από τον Ιμπραήμ που κατέκαψε την Πελοπόννησο το 1824. Ειδικά οι Γιαννιώτες, μπορούν να κάνουν διάβημα και στην Αλβανία για αποζημίωση ένεκα πνιγμού κυρά Φροσύνης στη λίμνη υπό του αλβανικής καταγωγής Αλή Πασά.
3. Αν εξαντλήσουμε τους εξωτερικούς εχθρούς, μπορούμε να στοχοποιήσουμε μερικούς εσωτερικούς: Από πού και ως πού οι Ικαριώτες λ.χ. ζουν τόσα χρόνια; Γιατί τόση αδιαφορία για το κοινωνικό σύνολο; Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι ρίχνουν έξω τα ταμεία και δυσκολεύουν την οικονομική ανόρθωση της χώρας μας;
4. Τέλος, υιοθετώ την πρόταση του συναδέλφου στο Πρόταγκον να αξιοποιηθεί επιτέλους ο Πρέκας. Ποιος μπορεί να συντονίσει καλύτερα το έργο της ανόρθωσης του ηθικού μας από τον άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι έχει παντρευτεί την Ελλάδα; Οι άλλοι την έχουνε απλώς πηδήξει.
http://www.protagon.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!