Τώρα ποιός θα βγάζει τα...κάστανα από τη φωτιά;

Της Μένιας Μαραγκού
Τούτος ο καστανάς ξεπήδησε μέσα από το ανθολόγιο του δημοτικού. Στην ίδια πάντα γωνιά της πόλης, χρόνια τώρα, άσπρισαν τα μαλλιά του μα το χαμόγελό του ίδιο κι αναλλοίωτο σαν τις συνήθειές του.  Δεν έμπλεξε ποτέ κάστανα κι αραποσίτια. Ήθελε να φέρνει το χειμώνα στο χειμώνα και το καλοκαίρι στην ώρα του κι ας ζούσε με λιγότερα.
«Ευτούνος  λοιπόν ο καστανάς, συνελήφθην» για σωρεία εγκλημάτων. Όχι μόνο δεν κατείχε ταμειακή όπως και ο προηγούμενος που συνελήφθη κι αυτός, αλλά δεν κατείχε και τερματικό μηχάνημα αποδοχής πιστωτικών! Δηλαδή όχι μόνο κατ” επανάληψη φοροφυγάς, αλλά και ληστής τραπεζών! μιας και τα ευαγή μας ιδρύματα δεν θα:
…απολαμβάνουν την νόμιμην προμήθειά των. Εσυνελήφθην δε και η φουφού του, όπως και του άλλου από τη Θεσσαλονίκη ως ρυπαίνων μηχανισμός. Αναμένομεν δε, από την άτεγκτον δικαιοσύνην, να πατάξει τους εγκληματίας τοιουτοτρόπως με τον άνεργο που καταδικάστηκε σε 22 άμηνη φυλάκισιν δια έλειψιν εισιτηρίου.
Εύγε κύριοι! Όλα είναι θέμα κατάληξης. Εφόσον δεν πληρώνουν οι εφοπλιστές  ας πληρώσουν οι βιοπαλαιστές. Μια ερώτηση μόνο, τώρα ποιος θα βγάζει τα κάστανα απ” τη φωτιά;
Πηγή: tetartopress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!