Πολίτες των Αμπελοκήπων για όλη τη Δυτική Θεσσαλονίκη...


Το ιστολόγιο των Πολιτών των Αμπελοκήπων δημιούργησε, από σήμερα 2η του Γενάρη 2014, μία νέα ιστοσελίδα που αφορά σε όλη τη Δυτική Θεσσαλονίκη. 

Με ένα κλικ εδώ: Η Δυτική Θεσσαλονίκη  μεταφέρεστε στη νέα διεύθυνση.
Παρακαλούμε καταχωρείστε την στα αγαπημένα links του περιηγητή σας.

Η νέα ιστοσελίδα Η Δυτική Θεσσαλονίκη σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε προκειμένου να αναδεικνύει όλα τα θέματα που αφορούν στο δυτικό κομμάτι της πόλης.

Εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε, πολλές φορές καθημερινά, για όλα τα δρώμενα που αφορούν στην καθημερινή ζωή του  πολεοδομικού συγκροτήματος Νεάπολης, Αμπελοκήπων, Νέας Μενεμένης, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Ευκαρπίας, Ηλιούπολης, Ευόσμου και Νέου Κορδελιού.

Όλα όσα αφορούν στην Δυτική Θεσσαλονίκη με ένα κλικ εδώ:

Η Δυτική Θεσσαλονίκη

Οι Πολίτες των Αμπελοκήπων συνεχίζουν με την καθημερινή ροή των επιλεγμένων άρθρων, με την υπογραφή έξοχων αρθρογράφων.

The site of "Πολίτες των Αμπελοκήπων - polites-ampelokipon.blogspot.com" has created a new link, by the name: Η Δυτική Θεσσαλονίκη. (http://west-thessaloniki.blogspot.gr/)
Please bookmark this new link - address to your browser, to keep up with all the news and life of the west part of Thessaloniki city.

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ είπε…
Υπάρχει μια σοβαρή παραχάραξη της ιστορίας του τόπου μας και σε αυτό το μπλοκ. Η Μενεμένη και το Κορδελιό βρίσκονται στη Μικρά Ασία κοντά στη Σμύρνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη βρίσκονται η Νέα Μενεμένη και το. Νέο Κορδελιό. Η απαλοιφή του Νέου στα τοπωνύμια είναι απαλοιφή μνήμης, λήθη, δηλαδή μη α-λήθεια.
Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Πολύ σωστή παρατήρηση! Επανορθώνοντας (από σήμερα και για πάντοτε) ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!