Ο ανάγωγος της Κυριακής: Βαλίτσες πάνε και έρχονται χωρίς να ταξιδεύουν

γράφει ο Ανάγωγος
Σιγά μην οργάνωσαν τη σκευωρία με τη Novartis αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοίδεν μπορούν να οργανώσουν ούτε παιδικό πάρτι. Τους έπεσε το θέμα ουρανοκατέβατο και τρέχουν σαν σαστισμένα κοτόπουλα να δουν πώς θα το χειριστούν. 
Να τους πάνε στη Δικαιοσύνη άμεσα, να τους αναπέμψουν γιατί θα χαθούν στα λόγια. Διότι οι Πορτοσάλτε θα κυνηγάνε τους μάρτυρες και όχι τους κατηγορούμενους.
Αυτός ο ΣΚΑΪ όταν ο κατηγορούμενος δεν είναι Δεξιός βρίζουν τον κατηγορούμενο. Όταν είναι Δεξιός ο κατηγορούμενος βρίζουν τον μάρτυρα.
Έχει απορία ο έρμος ο Κυριάκος, έχει πέσει από τα σύννεφα το παιδί της Αγίας Οικογένειας. Δεν το χωράει ο νους του. Το σίγουρο είναι, Κυριάκο, ότι η Novartis «λάδωνε». Τι πιστεύεις εσύ με το μεγάλο σου μυαλό, του Χάρβαρντ; Ότι «λάδωνε» τον θυρωρό του υπουργείου;Ή ακόμα χειρότερα στα 18 κράτη που «λάδωνε» η Novartis, είδες να «λαδώνει» θυρωρούς; Τέτοια κουμάσια «λάδωνε» σαν και του λόγου τους. Αυτές τις λιγδόφατσες με τις γραβάτες. Αυτά τα πεινασμένα τίποτα, που τους καλοδέχονταν οι δημοσιογράφοι γιατί έπαιρναν κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ από πίσω.
Ο κόσμος δεν έχει απορία αν τα πήραν. Ο κόσμος έχει απορία αν θα πάνε φυλακή όσοι τα πήραν. 
Λεφτά βέβαια δεν πρόκειται να βρεθούν και να επιστραφούν. Και οΤσοχατζόπουλος μέσα είναι, αλλά τα φράγκα είναι έξω και κάνουν βόλτες από offshore σε offshore.
Και εν πάση περιπτώσει, αν έχει απορίες, Κυριάκο, γιατί δεν καλείς το FBI να σε ενημερώσει; Για να ξέρεις και εσύ τι στάση θα κρατήσεις. Εγώ στο λέω χωρίς να είμαι FBI, ένας απλός ανάγωγος είμαι, αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να διαγράψεις. Και καλά τον Σαμαρά θα το κάνεις εύκολα μιας και είχε ρίξει τον μπαμπά σου, κάπου θα το έχεις κρατημένο.
Τον κολλητό σου;;;
Με τι καρδιάάά να σε αποχωριστώώώ.
Αν με αγαπάάάς φέρε τα φράγκα πίσω.
Μην παίζεις τον μαλάκα στο οφθαλμοφανές, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ανακηρυχτείς επισήμως μαλάκας (παροιμία στο Περού).
Η αλήθεια είναι ότι την έχουν πέσει όλοι στον Άδωνη, που ο άνθρωπος κάλεσε και το STAR Channel να τους δείξει πως δεν έχει κάνει ούτε μια ανακαίνιση για να πειστούμε ότι δεν τα πήρε. Εντάξει, δεν βρέθηκαν και τιμολόγια της Novartis ν’ αγοράζουν βιβλία του Άδωνη. Εκεί θα είχαμε να πούμε. Διότι αποκλείεται η Novartis να θέλει να διαβάσει αρχαία ελληνικά. Με τέτοια φαντασία που έχουν οι εχθροί του Άδωνη σε λίγο θα μας πουν ότι «λάδωνε» η Novartis και το «Ερρίκος Ντυνάν» και μετά τους υποχρέωνε ν’ αγοράζουν τα ημερολόγια του Λεωνίδα, του αδερφού του Άδωνη. Εντάξει… Είπαμε.
Εν τω μεταξύ, μαθαίνω, ότι ο καθένας από τους δέκα παίρνει στους κολλητούς τους δημοσιογράφους και δίνει ο ένας τον άλλον. Αυτοί ψάχνουν ποιον θα σταυρώσουν. Ποιος θα παίξει τον Χριστό.
Κυρία Γεννηματά; Εσείς έχετε να πείτε κάτι ή είστε πάλι μπροστά στην ντουλάπα ψάχνοντας με τι φουστάνι θα ντύσετε την ανυπαρξία σας;
Το ΚΚΕ έτσι όπως το ψυχανεμίζομαι απ’ αυτά που διαβάζω μιλάει για διαχρονικό σκάνδαλο στην Υγεία, αλλά για το συγκεκριμένο σκάνδαλο κουβέντα. Γιατί;
Βαλίτσες πάνε και έρχονται χωρίς να ταξιδεύουν.
Που τρέχεις samsonite μέσα στο μαύρο night;
Ε ρε κάτι πατριώτες βαλιτσάτοι.
Υ.Γ.1: Αν υπάρχουν εικονικά τιμολόγια, όπως μου λέει ο εξωγήινος, στην περίπτωση του Άδωνη, αγοράς βιβλίων, αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην τον διαγράψει άμεσα. Διότι πιο «νιάου νιάου στα κεραμίδια» δεν γίνεται.
Επίσης, αν υπάρχουν συγκεκριμένα ραντεβού όπου συναντιέται, ας πούμε, δυο μέρες διαδοχικά ο Κωνσταντίνος Φρουζής μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα πρέπει να μάθουμε τι κοινό είχαν να συζητήσουν.
Αλλά αυτά είναι λόγια του εξωγήινου, δεν δίνω μεγάλη βάση.
Υ.Γ.2: Α! Να μη ντο ξεχάσω, η έρευνα για το σκάνδαλο για τη Novartis ξεκίνησε το 2013 ψάχνοντας γιατρούς. Και να μην το ξεχάσω επίσης η διαφημιστική δαπάνη στην Ελλάδα είχε ξεπεράσει την αντίστοιχη της Γερμανίας. Αν με εννοείτε.
Υ.Γ.3: Για τον Μίκη δεν θέλω να πω πολλά. Τα είπαν όλα άλλωστε οι απανταχού ακροδεξιοί, νεοναζί, νοσταλγοί της επταετίας, κατά της οποίας αγωνίστηκε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης. Προσωπικότητες σαν τον Θεοδωράκη αποφασίζουν μόνοι τους για το ποια τελεία θα βάλουν στο έργο τους.
Υ.Γ.4: Επτά έγιναν οι απολύσεις στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο». «Ήταν δίκαιο και έγινε», έγραφε το πανό των συγκεντρωμένων έξω από την Κουμουνδούρου με ξεκάθαρα ειρωνικό ύφος. Ο λόγος; Η εξυγίανση του Μέσου. Ω! Τι σύμπτωση που οι τέσσερις καινούριες απολύσεις αφορούσαν μέλη της απεργιακής επιτροπής. Καθαρή σύμπτωση. Δεν υποδηλώνει τίποτα. Άλλωστε τι θα ήταν; Τίποτα χαραμοφάηδες με παχυλούς μισθούς που δεν θα δούλευαν; Τι; Δεν είχε τέτοιους το Μέσο του Κόμματος; Κι αν οι συγκεκριμένοι δεν ήταν τέτοιοι – που δεν ήταν, τότε μήπως ήταν τίποτα περίεργοι αντικυβερνητικοί; ‘Η μήπως απλά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ζήτησαν τα αυτονόητα; Μήπως άλλα τα δικαιώματα των σχολικών φυλάκων των καθαριστριών που ο ίδιος σταθμός τους έδινε βήμα και στεκόταν αλληλέγγυος μαζί τους και άλλα τα δικαιώματα των ίδιων του των εργαζομένων; Η ελπίδα έρχεται, μόνο που βρίσκεται στη μποτιλιαρισμένη, χωρίς τροχονόμους, Κηφισίας πάνω σε 50αρι σκούτερ.
Υ.Γ.5: Οι εργάτες που δουλεύουν στην ανανέωση του Epsilon βρέθηκαν πρόσφατα μπροστά σε ένα κρυφό δωμάτιο, στο οποίο, όπως άκουσα, δεν είχε κανείς πρόσβαση πλην του Μένιου Φουρθιώτη. Τι τζακούζι, τι κρεβάτι, τι τηλεόραση, τι πολυελαίους βρήκαν, όπως έμαθα από εγκυρότατη πηγή. Αυτό φαίνεται πως ήταν το «ησυχαστήριο» του παρουσιαστή. Η Όπρα δεν πρέπει να είχε τέτοιο…
Υ.Γ.6: Και μιας και αναφέρθηκα στον αγαπημένο μου, Μένιο, να σας ενημερώσω ότι οι καλές σχέσεις που είχε με τον Φίλιππο Βρυώνηαποτελούν για τα καλά παρελθόν. Οι δυο τους τα «έσπασαν» για τα καλά.Για την ώρα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ίσως μια άλλη στιγμή.
Για το Epsilon μαθαίνω, αλλά δεν φυλάω και σταυρό, ότι ηγούμενος παλιάς γνωστής μονής ζήτησε ν’ απαγορευτεί να προσληφθεί στο κανάλι πασίγνωστος καλλιτέχνης επειδή είχε μιλήσει άσχημα γι’ αυτόν, όπως επίσης ζήτησε να παραμείνει ο Φουρθιώτης στη θέση του και να μην ακολουθήσει τον Βρυώνη.Και οι Ρώσοι, όπως ξέρετε, είναι ορθόδοξοι.
Υ.Γ.7: Διαβάζω ότι κάθε χρόνο 100 Γερμανοί πεθαίνουν ενώ αυνανίζονται. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν – σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο – αλλά εγώ ο ανάγωγος ένα ξέρω: κάποτε μας έλεγαν τεμπέληδες και εμείς απαντούσαμε ότι εκεί πέρα «τους έχει φάει η μαλακία»! Τώρα η επιστήμη αποδεικνύει ποιος είχε δίκιο!
Υ.Γ.8: Άκουσα ότι ένας επιβάτης στη Θεσσαλονίκη κρεμάστηκε πίσω από αστικό λεωφορείο και δεν κατέβηκε μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Ο φίλος «τζαμπατζής»… κρεμάστηκε στο πίσω μέρος του λεωφορείου της γραμμής «7» επί της οδού Δελφών και οι κάμερες των Θεσσαλονικιών πρόλαβαν να τον απαθανατίσουν.Εντάξει τα εισιτήρια των λεωφορείων ακρίβυναν, αλλά όχι να γίνουμε και spiderman!
Υ.Γ.9: Άντε ο Ντάνος να πάει και στην Επίδαυρο. Τρέμε Ρουβά. Έχουν δεν έχουν θα κάνουν την Επίδαυρο πασαρέλα.
Υ.Γ.10: Δεν το πιστεύω ότι ένας 26χρονος πέθανε από οδοντική φλεγμονή.Από οδοντική φλεγμονή το 2018! Γιατί ο νεαρός δεν πήγε στο νοσοκομείο ή στον οδοντίατρο; Γιατί είναι πολίτης β’ κατηγορίας, όπως συμπεραίνω, καθώς ήταν κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου.Α, θα πει κανείς, κρατούμενος, κακοποιός, παραβάτης, σιγά μην του παρέχουμε και νοσοκομειακή περίθαλψη. Το 2018! Ας τον αφήσουμε να πεθάνει, ακόμα κι αν ο ίδιος επίμονα ζητούσε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ακόμα και αν, όπως καταγγέλλουν οι συγκρατούμενοί του, το πρόσωπο του είχε παραμορφωθεί από το πρήξιμο που προκάλεσε η φλεγμονή στο δόντι. Ντροπή είναι το λιγότερο που πρέπει να νιώθουμε.
Ντροπή…
Υ.Γ.11: Εις οιωνός άριστος, αδωνίζεσθαι περί Novartis.
https://www.altsantiri.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!