Κυκλοφορεί ο Απριλιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

 

Με πλούσια ύλη και χρωματιστός κυκλοφορεί - πάντα ηλεκτρονικά - ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ. Η μοναδική μηνιαία έκδοση του Κώστα Κρικέλη, που αισίως έφτασε στο εκατοστό εξηκοστό όγδοο μήνα της κυκλοφορίας της. Μοναδικό εκδοτικό ρεκόρ για έντυπο του δήμου Αμπελοκήπων - Νέας Μαινεμένης.
Στο απριλιάτικο τεύχος θα βρείτε επιλεγμένα κείμενα των Λεωνίδα Γοργορή και Γιώργου Γιακουμίδη. Εκτός από τις τοπικές ειδήσεις, θα ενημερωθείτε για την νέα έκδοση του Κέντρου Ιστορίας Αμπελοκήπων. Πρόκειται για τον πρόλογο ενός ΟΔΟΙ-πορικού στους Αμπελόκηπους και το υπογράφει ο Κώστας Κούρτης. Το βιβλίο αφορά στην ονοματοδοσία των οδών, μεγάλων και μικρών, του δήμου μας. Ο συγγραφέας καταγράφει την ιστορία του κάθε δρόμου, με αφορμή το όνομα που δόθηκε στο δρόμο. Έτσι κάθε δρόμος έχει την δική του ιστορία.
Μεγάλος ενδιαφέρον επίσης έχει η άποψη μιας δημότισσας (κ. Ζωή Μπενέκου) για την κατάσταση και τη χρήση του πρώην στρατόπεδου Μέγας Αλέξανδρος. Που συνοδεύεται, προς τεκμηρίωση, από φωτογραφίες. Εξ ίσου ενδιαφέρουσα είναι και η απάντηση του Δήμαρχου κ. Κυρίζογλου. Που έχει δική του αντίληψη για το πως εννοείται η χρήση του εν λόγω στρατόπεδου.
Ολόκληρος ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ μ ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!