Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ του Μάη!


Μπήκε ο Μάης, ο δεύτερος της εποχής της πανδημίας του απεχθούς κορονοϊού και κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ! Η καλή μηνιαία εφημερίδα του δήμου μας κυκλοφορεί ηλεκτρονικά και καταλυτικά! Καταλυτικά και δυναμικά,  επιφέροντας  ιδιαίτερη επίδραση στον τοπικό μας πολιτισμό, ως με την δύναμη ενός "ηθικού" και πραγματιστικού εμβόλιου. Επειδή καταφέρνει κάθε μήνα και αναδεικνύει τα μείζονα θέματα της κοινωνίας μας. Αποτελώντας ένα υγιές δημοσιογραφικό έντυπο βήμα, ολότελα  αντίθετο και "παράταιρο", ως προς τις αναρίθμητες εκδοτικές μετριότητες που ταλαιπωρούν τους εναπομείναντες συνεπείς αναγνώστες.

Στον ΚΑΤΟΙΚΟ που κυκλοφορεί θα βρείτε μεταξύ άλλων θέματα: 

  • για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις προκαταβολικής αμνήστευσης ενδεχόμενων λαθών των υπεύθυνων  της ιατρικής και πολιτικής διαχείρισης της πανδημίας.
  • για την εφαρμογή δυσμενών εργασιακών ωραρίων και όρων σε βάρος των εργαζόμενων.
  • ένα πολύ ωραίο κείμενο του συμπολίτη μας κ. Κώστα Κούρτη για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας περί του πάρκου Σωκράτη Διορινού.
  •  Την επιφυλλίδα του εκδότη κ. Κώστα Κρικέλη για την επερχόμενη ανάπλαση του πράσινου της γειτονιάς των εργατικών κατοικιών.

Ολάκερος ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ηλεκτρονικά με ένα κλικ εδώ παρακάτω:

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ του Μάη! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!