Θεσσαλονίκη: Στο έλεος των κακοποιών οι Αμπελόκηποι – Κραυγή αγωνίας από καταστηματάρχες

 


 
Στο έλεος των κακοποιών βρίσκονται οι καταστηματάρχες στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη δυτική Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα παραβατικότητας αποτελούν καθημερινότητα με τα θύματα διαρρήξεων και κλοπών πλέον να μην ειδοποιούν τις αρχές όταν καταγράφεται κάποιο περιστατικό.

 

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε και δημοσιεύει το TheOpinion, στο οποίο φαίνεται η δράση ενός νεαρού που κλέβει μέρα μεσημέρι, ένα μπουκάλι με ουίσκι από κατάστημα ψιλικών επί της οδού Αμπελώνων.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο ο νεαρός χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέρχεται στο κατάστημα με το πρόσχημα να αγοράσει κάποιο προϊόν. Βολιδοσκοπεί το μέρος, και αφού πληρώσει αυτό που πήρε αποχωρεί.

 

Μόλις διαπιστώσει πως ο υπεύθυνος βρίσκεται στην αποθήκη, εισέρχεται ξανά και αρχίζει αθόρυβα να ψάχνει για τη λεία του αγνοώντας επιδεικτικά την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε εμφανές σημείο. Τελικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποφασίζει πως αυτή θα είναι ένα μπουκάλι με ουίσκι. Το βάζει μέσα στο σακίδιό του μόνο που ο υπεύθυνος του καταστήματος ακούει έναν θόρυβο και βγαίνει από την αποθήκη. Ψύχραιμος ο “ελαφροχέρης” και ετοιμόλογος, ζητά κάποιο άλλο προϊόν από τον υπεύθυνο. Το πληρώνει και αποχωρεί πλέον οριστικά.

“Ήταν περίεργος στη συμπεριφορά του, προσπαθούσε να το παίξει άνετος ενώ δεν ήταν. Κατάλαβα πως κάτι είχε στο σακίδιο αλλά δεν κατάλαβα τι. Όταν αποχώρησε έλεγξα την κάμερα κι έτσι αντιλήφθηκα πως με έκλεψε” αναφέρει στο TheOpinion ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών επισημαίνοντας πως αυτά τα περιστατικά αποτελούν καθημερινότητα για τη γειτονιά.

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!